יכול להיות???

• הוסף לסימניות
שערכתי קליפ באפטר באורך של כארבע וחצי דקות וייצאתי אותו,
והוא שוקל 35.5 ג'יגה???
וכשאני רואה את זה הוא כל שניה נתקע, לא עובד חלק...

• הוסף לסימניות
כן! על מה סגרת

• הוסף לסימניות
סגירה בavi?
זה סגירה ללא דחיסה כלל, והיא מיצאת קובץ כבדדדד ותקוע
לכן יש לסגור על H.264 ו- 1080 25 לאיכות מיטבית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;n4943663:
סגירה בavi?
זה סגירה ללא דחיסה כלל, והיא מיצאת קובץ כבדדדד ותקוע
לכן יש לסגור על H.264 ו- 1080 25 לאיכות מיטבית

ככה סגרתי, ומשום מה ייצא לי על כבד מאוד.
שיניתי לפורמט אחר, אבל עדיין הוא תקוע כזה ולא זורם...
למה זה קורה???

• הוסף לסימניות
לאיזה פורמט?
תגררי את ה- Avi למדיה אנקודר
ושם תרנדרי לH.264
המשקל יורד ל25 מגה בערך ובאיכות מעולה
אפשר להוריד את המשקל עוד ע"י בחירת 'יוטיוב 1080'

• הוסף לסימניות
ייתכן וגודל הקומפוציזיה ומספר הפריימים אינם סטנדרטים? 25 פריימים לשניה... גודל סטנדרטי של פיקסלים- 1920/1080
כדאי לבדוק

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
אבל כל מה שאתם כותבים לי- זה מה שעשיתי באמת.
אז המשקל ירד לי, אבל משום מה עדיין נתקע..:(

• הוסף לסימניות
נסי להעלות את הקובץ. את לא חייבת את כל הקישורים אלא רק את הקובץ הבסיסי של אפטר.
אם את רוצה תוכלי לשלוח לי באישי ואנסה לעזור לך בשמחה.

• הוסף לסימניות
אולי הביטרייט מאד גבוה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה