ריהוט יכנס פה ארון למעילים?

• הוסף לסימניות
זו הכניסה לבית
מלכתחילה היא היתה אמורה להיות הרבה יותר רחבה עם מקום לארון מעילים נורמלי ומרווח.
אבל ברגע האחרון, תוכ"ד הבניה, נוצר צורך לבצע את השינוי, ונשארנו עם נישה מצומצמת.
כדאי לדחוף שם ארון קיר בעומק 30 סנטי'?
הפחד שלי שאם יהיה את הארון הזה לא יצליחו להכניס כמעט שום רהיט או מוצר חשמלי גדול. זה ממש מצמצם את האפשרויות תמרון לדברים גדולים.
מצד שני זה יעיף לי את הכניסה לבית כמה רמות מעל (שלא לדבר על הבלאגן ששורר שם עכשיו...)
מה אומרים.ות ?
1767727516527.png

• הוסף לסימניות
1767729521833.png

אולי תעשי ממול הדלת מגירה
ובהמשך תוכלי לשים ארון מעילים
קטן יותר.

• הוסף לסימניות
באחד הפרויקטים שעשיתי
היה לי אותו מידות בארון מעילים ותכננתי את זה עם מתלה בגדים נשלף מחברת דומיסיל ויצא מושלם
מצו"ב תמונה

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2026-01-06 220907.png
    צילום מסך 2026-01-06 220907.png
    KB 49.4 · צפיות: 88
  • הוסף לסימניות
עוד יותר...
זה יצא יותר יפה מהסטנרט.
שכשפותחים את שני הדלתות לכל הגובה רואים איך שהמעילים עומדים כמו חיילים

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 2147934
אולי תעשי ממול הדלת מגירה
ובהמשך תוכלי לשים ארון מעילים
קטן יותר.
איך מגירה? יש שם סה"כ 30 סנטי'.
באחד הפרויקטים שעשיתי
היה לי אותו מידות בארון מעילים ותכננתי את זה עם מתלה בגדים נשלף מחברת דומיסיל ויצא מושלם
מצו"ב תמונה
יפה מאד.
ידעתי שקיימים פתרונות לתליה. השאלה שלי היא האם כדאי לחסום את המרחב שיש ליד הדלת. כי חסימה שלו ע"י ארון תמנע מרהיטים גדולים להיכנס הביתה.

• הוסף לסימניות
לכאורה יצטרכו לפתוח את דלתות הארון ולהוציא מדפים עליונים ותחתונים כך שתעשו אותם נפרקים ולא מחוברים בברגים. ואז יוכלו פשוט לרוקן את הארון בהכנסת חפצים גדולים. וכנ"ל לחשוב איך להסתדר עם הדלתות כך שיוכלו לפתוח את כל המרחב במקרה הצורך.
אבל לדעתי חבל להפסיד ארון מעילים שימושי ויומיומי בשביל הפעמים הבודדות שתכניסו חפצים. עדיף לרוקן בכל פעם נדירה שכזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה