ילדבן 2

• הוסף לסימניות
*מי מלח באף(יש שפריצים שמוכרים מוכן, טבעי מים המלח וכדומה) כמה פעמים ביום
*להוציא לשמש, השמש מייבשת את החלק העליון של האף שלא יצטבר כל כך הרבה נזלת,

בהמלצת רופא - אוטריווין לילדים
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1193422:
*מי מלח באף(יש שפריצים שמוכרים מוכן, טבעי מים המלח וכדומה) כמה פעמים ביום
*להוציא לשמש, השמש מייבשת את החלק העליון של האף שלא יצטבר כל כך הרבה נזלת,

בהמלצת רופא - אוטריווין לילדים
רפואה שלימה

הכל נכון רק שימו לב,
לילדים זה נקרא אוטריוויני!

• הוסף לסימניות
איך הוא ישן בלילה?
לעתים זו בעיה של פוליפים מוגדלים, במיוחד אם מדובר בנזלת ירוקה/צהובה סמיכה.
התייעצי עם רופא ילדים טוב, ובקשי הפניה לרופא א.א.ג.

• הוסף לסימניות
לי יש קופסא שכתוב עליה אוטריווין לילדים,
לא נראה לי אוטריווני

• הוסף לסימניות
אוטריוויני זה לתינוקות

• הוסף לסימניות
נתנו לי את זה לילד בן שנה וארבע עדיין בגדר תינוק?
בכל אופן שימת לב לא תזיק...

• הוסף לסימניות
גרעיני פשתן

מייבש את כל המערכת, טבעי וללא תופעות לוואי!
או לקנות טחון ולהוסיף ללבן/חלב/דייסה
או שלמים לחלוט במים רותחים ולסנן דרך בד נשאר כזה ג'לי סמיך ואותו להוסיף כנ"ל ללבן/ שתיה
ללא טעם וללא ריח!

• הוסף לסימניות
אם הוא מנוזל באופן קבוע יתכן ביותר שזה נובע כתוצאה מאלרגיה/ רגישות למזון שהוא אוכל בקביעות.
(תפו"א, קקאו, קמח לבן, חלב פרה וכד')
אצלנו כשהורדנו קקאו לאחד הילדים הנזלת פסקה!
וכשהוא כן שותה שוקו/ אוכל שוקולד ח"פ מיד יש תגובה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה