מידע שימושי ילדה בבידוד - מה הייתם עושים במקומי?

• הוסף לסימניות
יש לי שני ילדים חיוביים, ילדה בת 8 וילד בן 12. הכנסנו אותם לבידוד חדר כדי לאפשר לשאר המשפחה לצאת אחרי אנטיגן שלילי.
לילדה מתחיל להיות קשה, משעמם לה וכו'.
אחותי גרה כמה דקות ממני וחלק מהמשפחה מאומתים אבל לא מבודדים אחד מהשני. הייתם שולחים את הילדה אליה? כמובן עם מסיכה ובלי להתעקב בדרך....
אני לא יודעת מה לעשות, אני חושבת שאולי לא כדאי להתערבב איתם אם לא נדבקנו מאותם זנים ואולי לא כדאי לתת לה לצאת. יש מצב שהיא תדביק מישהו במדרגות רק במעבר עם מסיכה?

• הוסף לסימניות
יש לי שני ילדים חיוביים, ילדה בת 8 וילד בן 12. הכנסנו אותם לבידוד חדר כדי לאפשר לשאר המשפחה לצאת אחרי אנטיגן שלילי.
לילדה מתחיל להיות קשה, משעמם לה וכו'.
אחותי גרה כמה דקות ממני וחלק מהמשפחה מאומתים אבל לא מבודדים אחד מהשני. הייתם שולחים את הילדה אליה? כמובן עם מסיכה ובלי להתעקב בדרך....
אני לא יודעת מה לעשות, אני חושבת שאולי לא כדאי להתערבב איתם אם לא נדבקנו מאותם זנים ואולי לא כדאי לתת לה לצאת. יש מצב שהיא תדביק מישהו במדרגות רק במעבר עם מסיכה?
אומרת את דעתי האישית כמובן-
כן הייתי שולחת אותה
ואם את בלחץ מההדבקה בחדר מדרגות- אז שתשים 2 מסיכות רק עד שתגיע אליהם...
(אני לא חושבת שהיא יכולה להדביק משהו עם מסיכה אחת אם היא יורדת ולא מדברת עם אף אחד בחדר המדרגות...)

• הוסף לסימניות
בהחלט לשלוח - אם חשוב לך הבריאות הנפשית

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאמרו שרק שנמצאים רבע שעה בקרבת חולה מאומת נדבקים
(לא בטוחה אם זה עדיין תקף)

• הוסף לסימניות
המצב פשוט שכולם ! נדבקים
וככל הנראה רובם לוקחים את זה קל מאוד
ולכן המצב ש(כמעט)כולם יוצאים!!!
כמובן לא במקומות סגורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה