- הוסף לסימניות
איך זה?
האתר של American Girlsנכתב ע"י שושיה;951691:פשוט מיוחד!!!
מאיפה יש לך בגדים כמו של הבובה?
אהבתי במיוחד את הראשונה.
נכתב ע"י סולו;951725:האתר של American Girls
http://www.americangirl.com/stores/
ילדות מכורות לזה[עוד לפני בית הבובות הורודות ; ) ]שהיינו שם הם ממש לא רצו לעזוב.
יש להם חנות במנהטן , דברים מאלפים!
את נכנסת עם הילדה ויוצאת עם שניים.
מתאימים לה בובה ,שער,בגדים,עגילים,משקפים,[אם יש לה קוביות אז גם יש אופציה]תסרוקות...הכל בכל מכל לבובה ולילדה.
חוויה מתוקה!
במנהטן שם שם...אין לי כשרון של GPS עדיין.נכתב ע"י שושיה;951766:אני חייבת לראות, מענין, איפה זה ממוקם בדיוק? הייתי המון שם ומעולם לא שמעתי ולא נתקלתי...
מה המחירים של כאלו דברים? בטח מחירים כמו שצריך...
יש לך אופציה לתת צילומים של האתר הזה?-אני חסומה.
תודה.נכתב ע"י רבקי פרידמן;951696:זה ממש הפקה!!! רוצה לשתף ב"מאחורי הקלעים"?
נכתב ע"י סולו;951931:במנהטן שם שם...אין לי כשרון של GPS עדיין.
המחירים..אמ..ובכן נראה לי זול יותר ללדת עוד ילדה ; )
[רק כדי לסבר ת'אוזן יש ספרים קטנים שהבובה יכולה לאחוז ספר דק= 50 דולר וספר עבה=100 דולר.וזה רק הספרים כל השאר..השמיים הם הגבול,תנסו לדמיין]
תני לי ת'מייל,אבל באתר משומה זה פחות מרגש יש לי קטלוג שמשאר בפה פעור.
זו בובה מלי בכל התמונות. בתמונה הראשונה היא בבגדים המקוריים. ובתמונות האחרות הבגדים הוחלפו. תסרוקות אחרות וכו'.נכתב ע"י yaffab;951971:הבובה הראשונה, שמה מלי, עלתה לנו לפני כ3 שנים 114 דולר. (סבתא שילמה...)
זה בשדרה ה6 במנהטן.
חנות לא רגילה. חוויה לא רגילה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים