ילדה בובה -חוות דעת...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 436.5 · צפיות: 20
  • 22.png
    KB 514.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
פשוט מקסים
לא נראה פעם ראשונה
בתמונה השניה הייתי פותחת הרבה יותר צמצם כדי לקבל עומק שדה רדוד
כי עכשיו קצת הילדה נבלעת ברקע

אה
הילדה בובה ברמה

• הוסף לסימניות
תמונות מקצועיות. (לא נראה פעם ראשונה...;))
הילדה מתוקה מאוד!

שבת שלום

• הוסף לסימניות
יופי של צבעים ותפיסות!

• הוסף לסימניות
התפיסה בראשונה מקסימה!
יש בצבעים נטיה חזקה לצהוב

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!
יש לי צילומי חוץ לבת מצווה השבוע אז יצאתי לנסות על הבת שלי... מחוסר ביטחון לקפוץ על זה...
עודדתם אותי!
לגבי הצבע הצהוב, זה אולי בגלל עריכה קטנה ומיותרת שעשיתי? (כי אני לא כ"כ רואה את זה)
זאת התמונה ללא עריכה -(הבדלים דקים)

צפה בקובץ המצורף 214670

קבצים מצורפים

• 2 (2).jpg
    KB 149.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי קונץ;1429526:
תודה רבה לכולם!
יש לי צילומי חוץ לבת מצווה השבוע אז יצאתי לנסות על הבת שלי... מחוסר ביטחון לקפוץ על זה...
עודדתם אותי!
לגבי הצבע הצהוב, זה אולי בגלל עריכה קטנה ומיותרת שעשיתי? (כי אני לא כ"כ רואה את זה)
זאת התמונה ללא עריכה -(הבדלים דקים)

צפה בקובץ המצורף 214670

עשיתי תיקון של שניה - לא מדויק בכלל אבל הרעיון

• הוסף לסימניות
תודה!
זה לא עושה את זה יותר מת?-ככה נראה לי...

• הוסף לסימניות
אני דווקא אוהבת את הצהוב. זה גם עושה את הילדה פחות חיוורת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי קונץ;1429879:
תודה!
זה לא עושה את זה יותר מת?-ככה נראה לי...

העיבוד כמו שכתבתי - נעשה במהירות - ובכלל לא מושלם - רק בא להדגיש לך כמה התמונה צהובה
תוספת צהוב - זה לא מה שהופך את התמונה לחיה יותר
בכל אופן לי זה הפריע
את אוהבת תשאירי

• הוסף לסימניות
תפיסה מקסימה!
רק שימי לב לא לצלם כשיש מאחורי המצולם אזורים שטופי שמש, זה מושך מדי את העין וגורם לבלגן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה