דרוש מידע ילדה בת שלוש וחצי עם כאבים נוראיים שמסרבת לטיפול שיניים

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שלוש וחצי, ולקחנו אותה לרופא שיניים אבל היא מסרבת באופן מוחלט לשיתוף פעולה.
רצינו לבצע הרדמה מלאה, אבל כרגע אושרה לנו רק סדציה, ואפילו תור אין עדיין
בינתיים, כבר יומיים יש לה כאבים נוראים, והיא על משככי כאבים בלי סוף
ביום שישי ניסינו שוב להגיע לעזרה ראשונה, אבל היא פשוט לא שיתפה פעולה, אפילו לא הצליחו לעשות צילום. מה אפשר לעשות עכשיו? כל רעיון או ניסיון אחר שיכול לעזור להתמודדות עם המצב הזה?
אנחנו בלאומית

• הוסף לסימניות
ד"ר אליהו שיפר בבני ברק (פרטי)
מומחה לסרבנים

אני חיכיתי עם ילד חצי שנה לתור (עם כמה פעמים אנטיביוטיקה כי התנפח הפה וכו')
יום לפני ההרדמה הילד קם עם חום וסטרידור וכמובן לא טופל
ד"ר שיפר עשה לו טיפול אחד ומאז הילד הפסיק לגמרי לפחד והמשכנו בקופ"ח

דוקטור שיפר אליהו | רופא שיניים בבני ברק - 03-6198615

• הוסף לסימניות
ד"ר אליהו שיפר בבני ברק (פרטי)
מומחה לסרבנים

אני חיכיתי עם ילד חצי שנה לתור (עם כמה פעמים אנטיביוטיקה כי התנפח הפה וכו')
יום לפני ההרדמה הילד קם עם חום וסטרידור וכמובן לא טופל
ד"ר שיפר עשה לו טיפול אחד ומאז הילד הפסיק לגמרי לפחד והמשכנו בקופ"ח

דוקטור שיפר אליהו | רופא שיניים בבני ברק - 03-6198615

סליחה שאני כותבת
אבל אצלי ולא רק אצלי :( זה דווקא גרם לטראומה רבת שנים :(
הוא באמת ידוע ומעולה ממש בזריזות שלו אבל לא מתאים לכל אחד ולכל אחת.
ושוב אני כותבת שהוא באמת רופא מומחה ממש עם הרבה לקוחות מרוצים רק שצריך לבדוק התאמה...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני כותבת
אבל אצלי ולא רק אצלי :( זה דווקא גרם לטראומה רבת שנים :(
הוא באמת ידוע ומעולה ממש בזריזות שלו אבל לא מתאים לכל אחד ולכל אחת.
ושוב אני כותבת שהוא באמת רופא מומחה ממש עם הרבה לקוחות מרוצים רק שצריך לבדוק התאמה...
אפשר פירוט?

• הוסף לסימניות
תנסי כן להיכנס להרדמה מלאה, או לחפש סדציה במקום אחר, בתאריך קרוב יותר. (אולי תחפשי מישהו שיעזור לך להפעיל, זה מאתגר, אבל שווה את זה)
מנסיון עם ילדים סרבני טיפול, חבל פשוט להשאיר להם טראומה.

לגבי כאבי תופת - לתת אנטיביוטיקה, כשזה ממש כואב, סימן שיש צורך באנטיביוטיקה (אצלנו הרופא ילדים לא אישר לתת אנטיביוטיקה, לכן סבלנו עוד יומיים, אבל החלטתי לתת על דעת עצמי ואחרי יומיים בערך היא נרגעה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה