התייעצות ילדה בת שנה עם חצאית עד הברך- איך זה נראה לכם?

• הוסף לסימניות
לילדה פחות מגיל שנתיים זה ממש מכוער שמלה/חצאית
בטח לא עד הברך - היא עדיין תינוקת.

• הוסף לסימניות
יש מבחר ענק של טייצים בחנויות
קצרים וארוכים
אפשר גם טייצ ארוך, בטח עדיף על חצאית

• הוסף לסימניות
מוזר לשאול שאלה כזו בציבור מגוון כמו פרוג.
בפרט אחרי שקראתי את התגובות
בדיוק מה שחשבתי, השאלה הייתה מבחינת נראות חיצונית ולא הבנתי בכלל מה הבעיה ולמה צריך לשאול על זה, וכל התגובות זה שזה כמעט יהרג ואל יעבור מבחינה אופנתית, עוד שנייה להתקשר לרווחה לדווח על הזנחה פושעת.

• הוסף לסימניות
נראה סביר? היא בת שנתיים, נראית הרבה הרבה פחות. אני לא רוצה קצר קצר, וחצאית זה יכול להיות רעיון טוב, השאלה אם זה נראה יכנאי ברמות אחרות, או שזה סביר.

בדיוק מה שחשבתי, השאלה הייתה מבחינת נראות חיצונית ולא הבנתי בכלל מה הבעיה ולמה צריך לשאול על זה, וכל התגובות זה שזה כמעט יהרג ואל יעבור מבחינה אופנתית, עוד שנייה להתקשר לרווחה לדווח על הזנחה פושעת.
שאלה האם נראה סביר, ענו לה שלא
זה לא שהיא שאלה איפה אפשר לקנות חצאית לילדה וענו לה לא לפי העניין, שזה מכוער ומוזנח
היא באמת שאלה לדעת הגולשים, האם יפה להלביש חצאית לילדה בת שנתיים. אז זהו, שתקבל את התשובות ותחליט מה לעשות בהתאם אליהן בלי להתלונן שעונים הפוך מדעתה.

@הטעם המושלם אם את בכל אופן רוצה להלביש חצאית, אני ממליצה על שמלות ולא חצאית וחולצה
בקיווי היו כמה שמלות מתוקות במידות קטנות שממש גרמו לי לרצות להלביש שמלות לילדה בת שנה וחצי :)

• הוסף לסימניות
שאלה האם נראה סביר, ענו לה שלא
זה לא שהיא שאלה איפה אפשר לקנות חצאית לילדה וענו לה לא לפי העניין, שזה מכוער ומוזנח
היא באמת שאלה לדעת הגולשים, האם יפה להלביש חצאית לילדה בת שנתיים. אז זהו, שתקבל את התשובות ותחליט מה לעשות בהתאם אליהן בלי להתלונן שעונים הפוך מדעתה.
התלוננתי שעונים הפוך מדעתי? שאלתי. קיבלתי תשובות. תודה. גם ביקשתי מידע איפה קונים דברים באורך נורמאלי לגיל הזה. קילבתי תשובות חלקיות. נו. בסדר.

• הוסף לסימניות
התלוננתי שעונים הפוך מדעתי? שאלתי. קיבלתי תשובות. תודה. גם ביקשתי מידע איפה קונים דברים באורך נורמאלי לגיל הזה. קילבתי תשובות חלקיות. נו. בסדר.
סליחה, לא קראתי את התגובות בעיון אחת אחת...
בכל אופן נתתי לך המלצה (עריכה של הודעה קודמת) על שמלות בקיווי - אידישקייט היו שם ממידה 6-12 ומעלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

רציתי להתייעץ
הציעו לנו משהו שלא מריח טוב בכלל בכלל.
אני אקדים ואומר שאין לי צל של ספק אם לגשת לעסקה או לא.
כי אני לא עושה את זה בכל מקרה.

השאלה שלי רק האם משהו נתקל בזה, והאם מישהו יכול להצביע לי נקודתית היכן העוקץ?

אוקיי אז הסיפור בערך ככה:
אחד שמייבא רכבים מחו"ל. רוצה לייבא רכב מאד מאד יקר, לרשום אותו על שמנו, שאנחנו נוציא את המימון- ההלוואה ל 50 אחוז, ו50 אחוז הוא מביא מזומן.
הוא יעביר לנו שכר נאה, וכן כמובן כל חודש את סכום ההלוואה..
מתחייב תוך שנה לסדר את העניין למכור את הרכב ולכסות את ההלוואה
ולנו יש בתמורה, וכעירבון, רכב יקר מאד הרשום על שמנו.. שאם הוא לא ישלם/יאבד אז הרווחנו גם את חלקו...
מצד שני הרכב אצלו...
כמה מכרים שלנו כבר עשו את זה ובנתיים הכל דופק.

ניסיתי לשאול הגימיני הוא ממש לא התלהב וגם נימק..לדעתו הסיכון כאן גבוה מדיי.. להוציא הלוואה ככ גדולה.. אבל הוא מביא כל מיני דברים שכבר כן שללתי את זה.. ודברים שניתן גם להכניס לחוזה

מעניין אותי האם מישהו נתקל בכזה סוג הצעה?
  • חחח
Reactions: aabb1 //
7 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה