התייעצות ילדה בת שנה עם חצאית עד הברך- איך זה נראה לכם?

• הוסף לסימניות
נראה סביר? היא בת שנתיים, נראית הרבה הרבה פחות. אני לא רוצה קצר קצר, וחצאית זה יכול להיות רעיון טוב, השאלה אם זה נראה יכנאי ברמות אחרות, או שזה סביר.

• הוסף לסימניות
בעייני קצת יכנע...
למה את לא רוצה קצר?
לקטנה שלי- בת שנה ו-3 ונראית פחות אני לא רוצה להלביש שמלות/ חצאיות בגלל שהיא יושבת המון על הרצפה ואני לא רוצה שהיא תהיה חשופה לרצפה. לכן אני מלבישה לה שמלות יחסית קצרות עם טייץ עד הברכיים זה ממש מתוק

• הוסף לסימניות
נראה סביר? היא בת שנתיים, נראית הרבה הרבה פחות. אני לא רוצה קצר קצר, וחצאית זה יכול להיות רעיון טוב, השאלה אם זה נראה יכנאי ברמות אחרות, או שזה סביר.
לדעתי, מוזר ומכוער. חבל סתם להחמיר כשלא צריך.

• הוסף לסימניות
לדעתי עדיף טייץ יפה עד הברך, מאשר חצאית עד הברך בגיל הזה

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנתיים ואני מלבישה לפעמים חצאית לא יודעת אם ממש קצר, אבל גם לא עד הברך.
לא מסורבל ולא בעייתי (היא הולכת מעולה)
את האמת שהיא שמנמונת ונראית מעט גדולה יותר.
אם באמת את בוחרת להלביש חצאית, ממליצה על הסוג שזה מכנסון מבפנים ככה זה תופס את הטיטול טוב

• הוסף לסימניות
לכל המתפלאים והכועסים- איפה יש להשיג מכנסיים/ טייץ נורמאלים עד הברך במידה 6-12/12-18?

• הוסף לסימניות
וזה לא עניין של צניעות לא לשים מכנסיים, אלא שעוד לא מצאתי מכנסיים במידה שלה קצר אבל לא קצר- קצר.

• הוסף לסימניות
לא מובן: בכותרת נושא אתה כותב 'בת שנה'
ופוסט שלך אתה כותב 'בת שנתיים', מה הפשט?
וזה רק מראה על הצדיקות של המשפחה

• הוסף לסימניות
לא לשים חצאתי לקטנטנות זה זוועתי ומשמין ויאכנע..
אם את לא מוצאת מכנסיים שמוצאות חן בעינייך באורך- שמלות קצרות וסטים של חולצה קצרה עם טיץ ארוך
לדוגמא קניתי לביתי בת שנתיים ורבע בלידר ב65 ש''ח סט מקסים של מכנס ארוך חולצה קצרה
ועם שמלות- לשים טיץ קצרצר מתחת! שלא יהיה חשוף אזור הטיטול\תחתון!

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בכל חנות
פוקס
גולף
קיוי
לידר
בזאר שטראוס
במחירים נוחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

רציתי להתייעץ
הציעו לנו משהו שלא מריח טוב בכלל בכלל.
אני אקדים ואומר שאין לי צל של ספק אם לגשת לעסקה או לא.
כי אני לא עושה את זה בכל מקרה.

השאלה שלי רק האם משהו נתקל בזה, והאם מישהו יכול להצביע לי נקודתית היכן העוקץ?

אוקיי אז הסיפור בערך ככה:
אחד שמייבא רכבים מחו"ל. רוצה לייבא רכב מאד מאד יקר, לרשום אותו על שמנו, שאנחנו נוציא את המימון- ההלוואה ל 50 אחוז, ו50 אחוז הוא מביא מזומן.
הוא יעביר לנו שכר נאה, וכן כמובן כל חודש את סכום ההלוואה..
מתחייב תוך שנה לסדר את העניין למכור את הרכב ולכסות את ההלוואה
ולנו יש בתמורה, וכעירבון, רכב יקר מאד הרשום על שמנו.. שאם הוא לא ישלם/יאבד אז הרווחנו גם את חלקו...
מצד שני הרכב אצלו...
כמה מכרים שלנו כבר עשו את זה ובנתיים הכל דופק.

ניסיתי לשאול הגימיני הוא ממש לא התלהב וגם נימק..לדעתו הסיכון כאן גבוה מדיי.. להוציא הלוואה ככ גדולה.. אבל הוא מביא כל מיני דברים שכבר כן שללתי את זה.. ודברים שניתן גם להכניס לחוזה

מעניין אותי האם מישהו נתקל בכזה סוג הצעה?
  • חחח
Reactions: aabb1 //
7 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה