- הוסף לסימניות
נראה סביר? היא בת שנתיים, נראית הרבה הרבה פחות. אני לא רוצה קצר קצר, וחצאית זה יכול להיות רעיון טוב, השאלה אם זה נראה יכנאי ברמות אחרות, או שזה סביר.
לדעתי, מוזר ומכוער. חבל סתם להחמיר כשלא צריך.נראה סביר? היא בת שנתיים, נראית הרבה הרבה פחות. אני לא רוצה קצר קצר, וחצאית זה יכול להיות רעיון טוב, השאלה אם זה נראה יכנאי ברמות אחרות, או שזה סביר.
לדעתי עדיף טייץ יפה עד הברך, מאשר חצאית עד הברך בגיל הזהנראה סביר? היא בת שנתיים, נראית הרבה הרבה פחות. אני לא רוצה קצר קצר, וחצאית זה יכול להיות רעיון טוב, השאלה אם זה נראה יכנאי ברמות אחרות, או שזה סביר.
היא נראית בת שנה. היא תהיה אחרי פסח בת שנתיים.לא מובן: בכותרת נושא אתה כותב 'בת שנה'
ופוסט שלך אתה כותב 'בת שנתיים', מה הפשט?
וזה רק מראה על הצדיקות שלהמשפחה
יש בנקסטלכל המתפלאים והכועסים- איפה יש להשיג מכנסיים/ טייץ נורמאלים עד הברך במידה 6-12/12-18?
הבת שלי מאד רזה אז אני מלבישה לה טייצים במידה יותר קטנה. היא בת שנה ו-3 אני מלבישה לה 6-12 או אפילו 3-6 מפוקסלכל המתפלאים והכועסים- איפה יש להשיג מכנסיים/ טייץ נורמאלים עד הברך במידה 6-12/12-18?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים