בריאות ילדה בת שנה שרק התחילה לזחול וכבר עומדת לבד

• הוסף לסימניות
היא זוחלת רק שבועיים על 6, ומתחילה לעמוד לבד. מה עושים?

• הוסף לסימניות
גם לי קרה ככה
שאלתי ואמרו לי שאין מה לעשות
היא תמצא תמיד על מה להעמד אם היא התחילה

• הוסף לסימניות
היא עומדת עם להחזיק מזמן, עכשיו היא עומדת כמה שניות לבד לגמרי

• הוסף לסימניות
הבן שלי גם עבר מגחון כמעט מיד להליכה, בינתיים לא נראה שהשפיע משהו...

• הוסף לסימניות
גחון כן, על 6 זחלה פסיעה-2 בערך 3 חודשים, ורק לפני שבועיים התחילה ממש
לי ידוע שלא חייב לזחול גם גחון וגם 6. מספיק אחד מהם.

וגם עד שהבת שלך באמת תלך יכול לקחת כמה חודשים טובים. היא תספיק בינתיים לזחול על 6.

• הוסף לסימניות
לתת לה לעלות מדרגות, לשק משחקי זחילה, לחפש רעיונות שתיהיה מוכרחה לזחול.
מנסיון, לא כדאי לוותר, אח"כ חגורת הכתפיים חלשה וצריך טיפול בהמשך!

• הוסף לסימניות
הבת שלי זחלה עד גיל מאוחר יחסית גחון ומשם עברה לזחילה בישיבה ומשם לעמידה..
אין פער.

• הוסף לסימניות
לתת לה לעלות מדרגות, לשק משחקי זחילה, לחפש רעיונות שתיהיה מוכרחה לזחול.
מנסיון, לא כדאי לוותר, אח"כ חגורת הכתפיים חלשה וצריך טיפול בהמשך!
הבת שלי לא זחלה בכלל, ואין לה שום בעיה בחגורת הכתפיים.
אני כן זחלתי, ודווקא יש לי חולשה.
אם היא זחלה תקופה על הגחון, ושבועיים על 6, זה מספיק.

• הוסף לסימניות
שני ילדים שלי לא זחלו בכלל. ב"ה היום (בני חמש ושבע) הם מפותחים מצוין, כותבים יפה והכול בסדר. (אצל שניהם אי הזחילה נבעה מפחד, כנראה. עד היום הם יחסית ילדים חששניים, הקטנה יותר מהגדול, אבל זה כבר נושא לטיפול אחר...)
בזמנו הפיזיותרפיסטית שטיפלה בגדול אמרה שבימינו סוברים שלא דחוף לזחול לפני ההליכה.
תיהנו מההתפתחות המהירה!

• הוסף לסימניות
ממה שידוע לי (בדקתי את הנושא כשהבן שלי גחן במשך חודשים ארוכים, רק בגיל שנה פלוס הוא החל לזחול)-
הזחילה חשובה מאד מאד! לא רק בהקשר לחגורת הכתפיים.
מה שחשוב זה התרגול של מערכת ההצלבה, שמשפיעה על תפקודים רבים של המוח, ביניהם קשב וריכוז, הבנה, שפה, תקשורת ועוד.
אני דווקא יודעת שממליצים לא לוותר על השלב הזה ולא לעודד עמידה לפני שהילד זוחל על שש מספיק זמן.

• הוסף לסימניות
העניין הוא שזה ילדה עם עיכוב גם ככה. לא מוטורי ב"ה, אבל הבנה ומוטוריקה עדינה כמו גיל 8 חודשים בערך.
ואגב- היא לא יודעת לעלות מדרגות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה