דרוש מידע ילדה בת שנתיים שמתעוררת בצרחות

• הוסף לסימניות
מה עושים עם ילדה בת שנתיים שמתעוררת כל לילה בצרחות, לא אומרת מה היא רוצה- אפילו שבערנות- מבינים אותה מעולה, לא לוקחת לבד את המוצץ, אלא נרגעת ונרדמת רק כשאני מביאה לה אותו?

• הוסף לסימניות
מה עושים עם ילדה בת שנתיים שמתעוררת כל לילה בצרחות, לא אומרת מה היא רוצה- אפילו שבערנות- מבינים אותה מעולה, לא לוקחת לבד את המוצץ, אלא נרגעת ונרדמת רק כשאני מביאה לה אותו?
זה הגיל נראה לי
גם שלי ככה
והרבה פעמים גם המוצץ לא מרגיע
אחרי כמה דקות של צרחות נרגעת לבד, עד לצרחות הבאות

• הוסף לסימניות
זה הגיל נראה לי
גם שלי ככה
והרבה פעמים גם המוצץ לא מרגיע
אחרי כמה דקות של צרחות נרגעת לבד, עד לצרחות הבאות
היא לא נרגעת לבד. ניסיתי כמה פעמים להתעלם- גם כי הא יודעת לקחת מוצץ וגם בפעמים שהייתי עסוקה עם אחותה שבהחלט נורמלי שקמה ב5 לפנות בוקר... וזה לא עזר.

• הוסף לסימניות
אבל לא הבנתי מה הבעיה לתת לה את המוצץ וזהו....:unsure:

• הוסף לסימניות
זה הגיל.... עובר בסוף...
יגיע שלב שפתאום תגידו לעצמכם- "הי, מתי היא בעצם הפסיקה לבכות?"
אצלנו גם היו כאלו בכיות, וזה היה ממש בושות, כמעט פחדנו שיזמינו את הרווחה...
צרחות אינסופיות וכלום לא עזר.... עבר בסוף...

• הוסף לסימניות
נשמע לי מוזר ולא תקין.
בעיניי כן דורש בירור - קודם כל אצל רופא ילדים. זה תמיד כתובת ראשונה.
רק אם הכל בסדר אפשר לחשוב על כיוונים רגשיים וכולי.

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי ראיתי שילד לא מקשה סתם בלילה.
זה יכול להיות כ"כ הרבה דברים

הייתי בודקת עם יועצת שינה האם סדר היום שלה מתאים לגילה,
ואם כן-
פונה לרופא ילדים.

לשלול אוזניים, תולעים, גירוי בעור, קשיים נשימתיים.

• הוסף לסימניות
לתת לה את המוצץ, לשבת לידה בחושך בלי לדבר יותר מדאי, להביא לה מים אם היא מבקשת, להקרין אהבה וסבלנות, לחכות עד שהיא נרדמת, וזה יעבור תוך 3-4 ימים, אי"ה.
(מנסיון של 7 ילדים.)

• הוסף לסימניות
תבדקו דלקת גרון.פעם הרופא אמר לי שיש קשר בין ילדים שמתעוררים בסיוטים לבין סטרפטקוק

• הוסף לסימניות
מה עושים עם ילדה בת שנתיים שמתעוררת כל לילה בצרחות, לא אומרת מה היא רוצה- אפילו שבערנות- מבינים אותה מעולה, לא לוקחת לבד את המוצץ, אלא נרגעת ונרדמת רק כשאני מביאה לה אותו
יש רפואה אלטרנטיבית שעוזרת ממש לתינוקות לכל המצבים שהםם,
כמה טיפולים והילדה ישנה כל הלילה רצוף!
מכבי זה במכבי טבעי,
כללית זה ש.י.לה - רפואה משלימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה