בשן קבועה זה יכול להיות שהשן קצת מתנדנדת?קרה כך לבן שלי בגיל הזה בדיוק. כל יום חזר עם שן ביד או הראה לי אחת או שתיים מתנדנדות...
זה הלחיץ אותנו מאד.
הסבירו לנו שזה טבעי ויעצר עם הגיל. וזה תהליך שהשניים מתחלפות
וכך אכן היה.
יש כזו תופעה ידועה לי על כמה שהיו צריכים טיפולי חניכיים בבתי חולים לחיזוק עצם הלסת אשמח להביא לכם טלפון לבירורקרו לאחרונה כמה מקרים
כשפיצחה גרעינים
כשאכלה חמצוץ
חלה
השן התחילה להתנדנד ונפלה באותו רגע או למחרת.
מדובר בשיני חלב.
כרגע היא גם מרגישה נדנוד קל בשן קבועה.
האם יתכן?
אני מתכננת לקבוע תור למרפאת שיניים.
אבל בינתיים...
מישהו מכיר תופעה כזו?
אשמח לפרטים.יש כזו תופעה ידועה לי על כמה שהיו צריכים טיפולי חניכיים בבתי חולים לחיזוק עצם הלסת אשמח להביא לכם טלפון לבירור
לא נראה לי שיש קשר...בשן קבועה זה יכול להיות שהשן קצת מתנדנדת?
היא באמת לא אוהבת חלב... אוכלת גבינה צהובה ומידי פעם גבינה רגילה.
לא אוהבת חלב.לא נראה לי שיש קשר...
הנידנוד של הבן שלי פשוט נעצר עם הזמן...
אבל אני לא מוסמכת אז ממש לא לקבל מה שאמרתי כהלכה למשה מסיני...
(וסתם...- היא לא אוכלת מאכלי חלב כי היא לא רוצה או לא אוהבת?
לפעמים זה פשוט כי הגוף לא מעכל לקטוז)
קרו לאחרונה כמה מקרים
כשפיצחה גרעינים
כשאכלה חמצוץ
חלה
השן התחילה להתנדנד ונפלה באותו רגע או למחרת.
מדובר בשיני חלב.
כרגע היא גם מרגישה נדנוד קל בשן קבועה.
האם יתכן?
אני מתכננת לקבוע תור למרפאת שיניים.
אבל בינתיים...
מישהו מכיר תופעה כזו?
שיני חלב.מדובר בשיני חלב??
אם כן זה בסדר לגמרי.
זה הגיל שטוחנות חלביות מתחלפות.
הרגשת את הנדנוד או שהבת שלך אמרה?שיני חלב.
אבל אחת קבועה גם מתנדנדת טיפה...
היא אומרת שחושבת שהשן מעט מתנדנדת. אני בדקתי.הרגשת את הנדנוד או שהבת שלך אמרה?
כי לפעמים זו אשליה מרוב תחלופת השיניים.
אני עם שתיים.. והשיניים התחילו להתחלף לי רק בכתה ג'נשמע לי מעניין האשכול הזה!
אני מסתובבת עדיין עם שן חלב בפה! ועברתי כבר את גיל 30!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים