זה לא המצבלא יודעת אם יעזור
אבל הבן שלי נולד עם ראש עקום
שריר של צד אחד היה תפוס
היינו אצל סופר בירושלים
אולי זה שיווי משקל .. צריך לבדוק אצל א.א.ג.זה לא המצב
היא יכולה ליישר את הראש וגם הרבה פעמים זה באמת ישר אבל יש לה נטייה לעקם לצד
מה המשמעות של האבחנה הזאת ואיך ואיפה מטפלים?ובעצם מדובר בטורטיקוליס שלא טופל בילדות
נטיה של הראש לכיוון אחדמה המשמעות של האבחנה הזאת ואיך ואיפה מטפלים?
הייתי אצל הוסטואופת מטעם מכבי טבעי וזה עדיין נשארכנראה טרוטיקוליס= חולשה של צד אחד בצוואר. לכו לאוסטואופת, בטיפול אחד או 2 יכול לשחרר, אם יש צורך יפנה גם לפיזיותרפיה- יותר הכיוון מאשר אורטופד
זה בד"כ יחד עם פיזיותרפיה. הוא משחרר את השריר התפוס, צריך לחזק אח"כ את השריר שכבר נחלש, ולהחזיר לו את התפקוד הרגילייתי אצל הוסטואופת מטעם מכבי טבעי וזה עדיין נשאר
אני אייתי בודקת ראיה
מנסיון של ילד, שרואה יותר טוב כאשר הוא מעקם מעט את הראש.....
עד שלא היה מאובחן אצל רופא עיניים רציני לא הבנתי את התופעה....
תבדקו גם ראיה,
פעם שמעתי מחברה שהבת שלה היתה מטה את הראש כי בזוית הזאת היא ראתה יותר טוב.
מכירה גם מקרה של ילדה שהיתה עם ראש עקום בגלל ראיה לא תקינהגם אני ממליצה לבדוק ראיה, אצל הבת שלי התופעה התחילה פתאום בגיל 6 ובלי קשר הלכתי לבדוק ראיה באותה תקופה והיה לה גוף זר בעין, הוא הוציא וכמובן היא חזרה ליישר את הראש
שמעתי שלאוטופדיה יש מה להציע זה נכון?
יש לכם המלצה על אוטופד שמטפל בזה במאוחדת או בפרטי?
תזכו למצוות
יש לי גם ילד בן 9 עם הבעיה הזאת עשינו הרבה פיזיותרפיה כשהוא היה קטן וזה עדיין נשאר.
אני לא יודע אם זה כבר פחות מורגש או שכבר התרגלנו לזה, אבל זה קיים
אשמח לשמוע פתרונות
טורטיקוליס=הטיה של הראש לצד אחד,זה בד"כ יחד עם פיזיותרפיה. הוא משחרר את השריר התפוס, צריך לחזק אח"כ את השריר שכבר נחלש, ולהחזיר לו את התפקוד הרגיל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים