ילדה בת 6 פוטוגנית

• הוסף לסימניות
צילמתי אותה שנה שעברה, אך לא הכרתי את הפורום הזה, אז אני מעלה עכשיו!

קבצים מצורפים

• rivka.jpg
    3.3 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אז תצרפי!
(אני מסוקרנת)

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לצרף :(

למה זה לא מעלה? אחרי שזה טוען %100 שום דבר לא קורה...

• הוסף לסימניות
אולי התמונה מידי גדולה?
תקטיני אותה בפוטושופ בimage size

• הוסף לסימניות
מסקרררררררן.....

• הוסף לסימניות
תשלחי לי אותה למייל שבחתימה אני יעלה אותה..

• הוסף לסימניות
היה שווה לחכות

• הוסף לסימניות
אין על פרוג!!!:):):)
חבל שרק עכשיו את מכירה...;)
אבל טוב מאוחר מלעולם לא...:p:p:rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
יפה יפה
רק הצבעים קצת דהויים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעמית;1683092:
יפה יפה
רק הצבעים קצת דהויים.

תמונה יפהפיה.

תכניסי בשחורים בLEVELS וזה ישפר משמעותית את הדהוי.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה
יש עמה נקודות שמפריעות:
1. הטשטוש שהוספת לא טבעי ולא נצרך, אין אפשרות לנסות לדמות עומק שדה רדוד אחרי הצילום
2. חסר לך קונטרסט ורוויה בתמונה
3. טיפה רווח למעלה בין ראש הילדה לחיתוך גם היה מוסיף
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה