ילדה ועץ - עבודה משותפת

• הוסף לסימניות
אישתי בנתה את הקומפוזיציה וקבעה בגדול את הצבעים והטקסטורה
אני ביצעתי את הגימורים.

• הוסף לסימניות
שיתוף פעולה מושלם. יצירה פשוט יפה. כל הכבוד לכם!

• הוסף לסימניות
אז יש לכם אותו סגנון...

(אני לא רוצה לדמיין מה יכול לצאת אצלנו מעבודה משותפת..)

• הוסף לסימניות
אמנותי מאוד, אווירה קסומה. אבל מה, לא מציאותי בכלל (שיער מתנפנף ברוח עזה שאינה מצליחה להזיז שום עלה בעץ...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1090102:
אמנותי מאוד, אווירה קסומה. אבל מה, לא מציאותי בכלל (שיער מתנפנף ברוח עזה שאינה מצליחה להזיז שום עלה בעץ...)
צודק

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי. יותר מתחברת לסגנון המברשות האלו מאשר לעיפרון שחוזר על עצמו במליון קווים ;)
יפה, ציור סימלי כזה....

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסגנון החופשי...............

• הוסף לסימניות
סגנון יפה! אהבתי

• הוסף לסימניות
אם להתייחס לדבריה של איפכא אפשר לאמר שהציור לא מתכתב עם המציאות הריאלית שבה שערה של העלמה עף ברוח יחד עם העלים.

אלא דווקא מהסימבול-
העלמה כל כך סוערת....מערבולת רגשות/תחושות וכו' והניגודיות הזו לטבע מחזקת את זה במיוחד.

כך אני מנתחת את זה:)

מאד מאד השראתי! עזר כנגדו לחומרא...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1090291:
אם להתייחס לדבריה של איפכא
לדבריה? לדבריו?
נכתב ע"י bekki;1090291:
אפשר לאמר שהציור לא מתכתב עם המציאות הריאלית שבה שערה של העלמה עף ברוח יחד עם העלים.

אלא דווקא מהסימבול-
העלמה כל כך סוערת....מערבולת רגשות/תחושות וכו' והניגודיות הזו לטבע מחזקת את זה במיוחד.

כך אני מנתחת את זה:)

מאד מאד השראתי! עזר כנגדו לחומרא...;)
ניתוח נאה.

• הוסף לסימניות
שיו...עוצר!
ממש אהבתי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1090045:
אישתי בנתה את הקומפוזיציה וקבעה בגדול את הצבעים והטקסטורה
אני ביצעתי את הגימורים.

ואתה חתמתה - - -
יפיפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1090355:
ואתה חתמתה - - -
יפיפה!
תודה
יש גם את החתימה שלה, מעל החתימה שלי.

• הוסף לסימניות
על זה נאמר:
קצר אבל קולעעעעע!!!

אהבתי ממש את המינימליזם שפשוט מפוצץ בעוצמה!

(וואלה, נסחפתי? מלעשות? אהבתי את הציור...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה