מדהימה השחקנית שלך.. יו איזה קטע גם לי יש את החנוכיה הזו.
ט טובה ראם משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי • 6/12/18 הוסף לסימניות #21 מדהימה השחקנית שלך.. יו איזה קטע גם לי יש את החנוכיה הזו.
פ פפראצי משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 6/12/18 הוסף לסימניות #22 תודה רבה לכולכן!!! שמחתן אותי מאד עם התגובות נכתב ע"י רחלי שטינברגר: רק, למה את מוסיפה את האפקטים האלו על הרקע? לחצ/י כדי להרחיב... למה? "כי על טעם וריח אין להתווכח" אמר הזקן והמשיך ללעוס את גרביו..
תודה רבה לכולכן!!! שמחתן אותי מאד עם התגובות נכתב ע"י רחלי שטינברגר: רק, למה את מוסיפה את האפקטים האלו על הרקע? לחצ/י כדי להרחיב... למה? "כי על טעם וריח אין להתווכח" אמר הזקן והמשיך ללעוס את גרביו..
מרים שוורץ מאירה רגעים שמחים מנוי פרימיום צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 6/12/18 הוסף לסימניות #23 הצבעים וווואווו איך את מצליחה לחשוב שוב ושוב על עוד רעיונות לבנות המאלפות שלך? אולי תתני לי קצת, נראה לי יש לך יצירתיות מיותרת, טוב לומדים מהמומחים
הצבעים וווואווו איך את מצליחה לחשוב שוב ושוב על עוד רעיונות לבנות המאלפות שלך? אולי תתני לי קצת, נראה לי יש לך יצירתיות מיותרת, טוב לומדים מהמומחים
ש שרה טירהויז מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 6/12/18 הוסף לסימניות #24 מתיקות בלי סוף!
ש שרי ארנפלד focusary משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 6/12/18 הוסף לסימניות #25 הכי חנוכה שיכול להיות!
א אסתי וויג משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 9/12/18 הוסף לסימניות #27 הכל מושלם-הילדה,הצבעים הצילום הכל!!
פרלה וידיסלבסקי משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 9/12/18 הוסף לסימניות #28 וואי איך אהבתי את זה! תמונות צבעוניות שמשדרות ילדות מאושרת. פשוט כיף לראות.
ח חוי שיף משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 10/12/18 הוסף לסימניות #29 הראשונה מאלפת! אוהבת את הצבעוניות!
צ צ'יז משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 10/12/18 הוסף לסימניות #30 הצבעים מושלמים!!!!!!!!!!!! והילדה עוד יותר..........
ד דבורי ליברמן משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 10/12/18 הוסף לסימניות #31 תמונות מדהימות ילדה מהממת אהבתי את התאורה והצבעים