ילדה מסרבת לקחת תרופה

• הוסף לסימניות
לבתי בת השנתיים יש דלקת ריאות והיא צריכה להיות מטופלת במוקסיפן, אבל הבעיה שהיא יורקת בתוקף את התרופה כשזה ניתן דרך מזרק לפה, ניסינו למהול במיץ וזה עבד בהתחלה ועכשיו גם את זה לא לוקחת בשום אופן ואם תמשיך ככה תצטרך להגיע למיון..

יש איזה שיטות נוספות לדבר הזה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מוקסיפן או מוקסיויט?
פעם כתבו בפטנט שמוקסיויט ילדים לא מוכנים לבלוע, וכדאי לבקש בבית המרקחת מוקסיפן....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maty;1131490:
מוקסיפן או מוקסיויט?
פעם כתבו בפטנט שמוקסיויט ילדים לא מוכנים לבלוע, וכדאי לבקש בבית המרקחת מוקסיפן....

זה מוקסיפן

• הוסף לסימניות
קודם כל לתת בשכיבה על הגב כך יש פחות סיכויים ליריקה.

• הוסף לסימניות
השיטה הכי יעילה (וגם לא במאה אחוז....):
לתת עם מזרק, בשכיבה
לחכות שהיא תבכה עם פה גדול מספיק (:() ולכוון את המזרק ללחי. בצורה כזו הכי קשה לירוק, ורפלקס הבליעה מופעל יותר מהר.

• הוסף לסימניות
ראיתי במו עיני אחות שסותמת לילד את האף, ואז הוא נאלץ לפתוח את הפה,
זה נראה נורא, אבל ייתכן שכמוצא אחרון זו הדרך

• הוסף לסימניות
אולי ניתן לערבב בתוך מעדן שהילדה אוהבת (בלי שתראה כמובן)

• הוסף לסימניות
להשכיב ולהחזיק את המזרק כשהוא מכוון הצידה ללחי בין השיניים העליונות לתחתונות
וכך א"א לירוק
ולהחזיק עד שהיא בולעת
רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;1131545:
ראיתי במו עיני אחות שסותמת לילד את האף, ואז הוא נאלץ לפתוח את הפה,
זה נראה נורא, אבל ייתכן שכמוצא אחרון זו הדרך
הרעיון שבזה הוא שהילד חיב אויר- ולכן הוא בולע.
הומלץ בעבר בפטנט רשום. בהמודיע.

• הוסף לסימניות
אין בעיות - אבל מה עושים עם ילד שאחרי הכל - ב"ה מצליחים
אבל אז הוא מקיא את הכל!!!

• הוסף לסימניות
אני שמה את המזרק על השפתיים ונושפת "פו" ואז הילד פותח את הפה ואני מזריקה פנימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בשמחות;1131558:
להשכיב ולהחזיק את המזרק כשהוא מכוון הצידה ללחי בין השיניים העליונות לתחתונות
וכך א"א לירוק
ולהחזיק עד שהיא בולעת
רפואה שלמה!

כך אני עושה ובנוסף נותנת מוצץ מיד (להרגיע) וכך הילד בולע מיד

• הוסף לסימניות
המוקסיפן דוקא מאד טעים והילדים בדרך כלל מבקשים עוד ואני צריכה להסביר שמותר רק כמה שהרופא אמר.
זה מוזר לי שיש התנגדות כזו נחרצת נראה לי זה כבר עבר למלחמה פסיכולוגית התנהגותית.

• הוסף לסימניות
לא. זה בדיוק הגיל שלא מזיז להם הטעם.
יש לי ניסיון עם הבת שלי שהייתה עם דלקת ראות 4 פעמים בעונה אחת.
עברתי בדיוק מה שהיא מתארת.

• הוסף לסימניות
איזה מיץ ניסית? מיץ ענבים?

• הוסף לסימניות
הגדולים שלי כשיש להם טיפה חום הם מודיעים לי אמא בואי נלך לקנות אנטיביוטיקה.. מאד מאד אוהבים.

והקטנה בת 11 חודש בדיוק מקבלת עכשיו מוקסיפן גם בגלל דלקת ראות, ואיזו התנגדות!!! כמה כח היא מפעילה נגד!! ואני בטוחה שזה לא הענין הטעם, זה פשוט לא מתאים לה שיכניסו לה דברים לפה כשלא בא לה, גם באוכל יש לה קריזות, היא לא אוכלת כלום עם כפית רק אם אני מניחה לה על השולחן היא אוכלת עם הידיים. יכול להיות שזו תחושתיות גבוהה או משהו.

בכל אופן הפתרון הפשוט לילדים שנורא מתנגדים או שעוד מקיאים אחרי כל ההתנגדויות, לקבל זריקה אחת של פנצילין!!! חוסך 10 ימי התמודדות צעקות ובכיות כפול שלוש פעמים ביום, וגם משפיע יותר מהר וביעילות.

רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
לא קראתי למעלה...
תחזיקי לה את הראש ותסתמי לה את האף (סליחה :eek:) ואז היא חייבת לפתוח פה כדי לנשום ואז תכניסי לה תרופה - עובד פלאים!

• הוסף לסימניות
אוי. זה נורא לא נעים כשצריך לתת בכח...

ל"א כ"כ מומלץ למהול במיץ - כי את מסתבכת אם היא לא גומרת - את לא יודעת כמה באמת נכנס וכמה עוד צריך לתת.

בטח ניסיתם - אבל אם לא - לתת ממתק שאוהבת להחזיק ביד ותאכל מיד אחרי התרופה.
בגיל שנתיים כבר אמור לעזור (לחלק מהילדים...). ולהסביר, או לצייר ציור איך היא לוקחת תרופה ואחר כך אוכלת ממתק. לא כ'פרס', אלא שאנחנו מבינים שזה לא נעים לה לקחת ורוצים לעזור לה ולשמח אותה.

רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה