נכתב ע"י רותי ה;1131830:תבקשי מהרופא שירשום לך "אנזיל"
זה תרופה שלוקחים רק פעם אחת ביום וככה הרבה יותר קל לתת לילד את המנה המומלצת.
זה תרופה הרבה יותר יעילה לדלקות ריאות מאשר המוקסיפן (מנסיון ארוך..)
משום מה הרופאים מקמצנים בזה.
רפוה שלימה וחורף בריא!
נכתב ע"י ישראלה;1131703:איזה מיץ ניסית? מיץ ענבים?
נכתב ע"י בשמחות;1131558:להשכיב ולהחזיק את המזרק כשהוא מכוון הצידה ללחי בין השיניים העליונות לתחתונות
וכך א"א לירוק
ולהחזיק עד שהיא בולעת
רפואה שלמה!
נכתב ע"י קקטוס;1131925:תבקשי "קורדייקוסוניל", זה נותנים פעם בשנה וזה הכי טוב...
יש מוצץ שלתוכו מכניסים את הסירופ, ונותנים לילד למצוץ.
לא ניסיתי, אבל נשמע רעיון טוב
לא צוחק עלייךנכתב ע"י רותי ה;1131968:אתה צוחק עלי! אבל זה לא מצחיק!
זה ידוע שהקופות חולים קמצניות!!!!
אזניל זאת תרופה יחסית חדשה בשוק.
היה לי נסיון ארוך עם ילד שביקרתי הרבה אצל מומחה לריאות (פרטי)
והוא היה נותן רק אזניל (וגומר את הבעיות צי'ק צ'ק) אבל היה קשה להוציא את זה מהקופה.
היום האזניל כבר נכנס יותר אבל הרופאים עדין לא משחררים את זה כ"כ מהר.
וסתם מניסיון, שרושמים לי אנטיביוטיקה ל-3 פעמים ביום*10 ימים
אני חותמת לך שמעולם לא הצלחתי לתת את כל המינון (אולי אני פושעת..)
כתבתי יחסית.נכתב ע"י קקטוס;1131970:לא צוחק עלייך
צוחק על כל מי שזורק שמות של תרופות
האזניל תרופה ישנה ישנה..
יש סיבות למה לא נותנים אותה, אבל זה לא משנה..
טוב, סורי,נכתב ע"י ok;1131984:אזניל היא תרופה ותיקה מאד, ודאי לא 10 שנים.
זו תרופה חזקה יחסית ואין טעם להפציץ אנטיביוטיקה חזקה על כל מחלה שאפשר להתמודד איתה בתרופות מתונות יותר. חוץ מזה, שלי יש ילדה שפיתחה תגובה אלרגית לאזניל והיא לא היחידה. אז לא כדאי להמליץ עליה לכל אחד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים