~ילדה על אם הדרך~~~
A ~ABC~ משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 6/4/21 הוסף לסימניות #2 ואווו מושלם !!
א אוריה ; ) משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 6/4/21 הוסף לסימניות #3 מטריף חלומי והשראתי!!! את לא מפסיקה להפתיע
א אריאל לוי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים צילום מקצועי UX UI D I G I T A L 6/4/21 הוסף לסימניות #4 תמונה מהממת!! פעם הבאה תגידי לה שתחייך קצת
צ צלמת סופר מקצועית משתמש סופר מקצוען הנדסת תוכנה צילום מקצועי 6/4/21 הוסף לסימניות #5 ואוו תמונה מהממתתתת
נמש =) מנהלת קהילת צלמים מנוי פרימיום עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי • 6/4/21 הוסף לסימניות #6 אחח על האוירהה מכניס אותי לתוך סיפור
ר רוני מולי משתמש פעיל צילום מקצועי 6/4/21 הוסף לסימניות #7 מטורףףףףף כמו תמיד... רק נראה לי הילדה היתה צריכה לעשות פרצוףקצת פחות מסכן... אבל זה מושלםםםם
שרה שרם צילומותק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 6/4/21 הוסף לסימניות #9 מהמם
ש ~שפרה~ משתמש סופר מקצוען מנהל קבוצה עיצוב גרפי כתיבה ספרותית איור מקצועי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 7/4/21 הוסף לסימניות #11 יפה במיוחד! העיבוד משגע! יש לך עוד תמונות משם? מעניין אותי לראות את הילדה עם הבעה שונה
❤ ❤BRACHY❤ משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 7/4/21 הוסף לסימניות #12 תודה לכולם!!!!! נכתב ע"י ~שפרה~: יפה במיוחד! העיבוד משגע! יש לך עוד תמונות משם? מעניין אותי לראות את הילדה עם הבעה שונה לחצ/י כדי להרחיב... נכתב ע"י רוני מולי: מטורףףףףף כמו תמיד... רק נראה לי הילדה היתה צריכה לעשות פרצוףקצת פחות מסכן... אבל זה מושלםםםם לחצ/י כדי להרחיב... נכתב ע"י אריאל לוי: פעם הבאה תגידי לה שתחייך קצת לחצ/י כדי להרחיב... צודקים הרבה העירו לי על ההבעה שלה... אני בכל אופן מרגיש שמתאים לאווירה שאני רציתי להביע בתמונה הזאת
תודה לכולם!!!!! נכתב ע"י ~שפרה~: יפה במיוחד! העיבוד משגע! יש לך עוד תמונות משם? מעניין אותי לראות את הילדה עם הבעה שונה לחצ/י כדי להרחיב... נכתב ע"י רוני מולי: מטורףףףףף כמו תמיד... רק נראה לי הילדה היתה צריכה לעשות פרצוףקצת פחות מסכן... אבל זה מושלםםםם לחצ/י כדי להרחיב... נכתב ע"י אריאל לוי: פעם הבאה תגידי לה שתחייך קצת לחצ/י כדי להרחיב... צודקים הרבה העירו לי על ההבעה שלה... אני בכל אופן מרגיש שמתאים לאווירה שאני רציתי להביע בתמונה הזאת