שיתוף > תנו לי מחמאה ילדה קטנה של פעם

• הוסף לסימניות
בעצם היא רק תינוקת :p
בקושי הצליחה לשבת לכמה שניות :eek:

תהנו :)

(לא להעיר לי על הרגל בתמונה האחרונה כי זה מציק גם לי :confused:..)

רותי המניק 1.jpg
רותי המניק 2.jpg
רותי המניק 3.jpg
רותי המניק 4.jpg

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות,
ותפיסות מושלמות!
איזה בונבונה שמנמנה היא ;)

• הוסף לסימניות
דאי, רותי מה זה העסיסיות ?
סט יפייפה ואהו!!!
הבגדים מוכרים לי...;)

• הוסף לסימניות
איזה סט מיוחד רותי!
הכי הכי אהבתי את הראשונה,
התקשורת בניהם...
בובה מתוקה!

• הוסף לסימניות
אוחח זה מושלם!!
ותמסרי לה כמה ביסים ממני :p

• הוסף לסימניות
אלופה שאת.

בעצם גם ציפוש

תאורה יפהפה, עיבוד מושקע .

וילדה דבש .

• הוסף לסימניות
רותי היא מושלמת!!
פשוט ביסים!!!
והצבעים מהממים והתאורה והעיבוד.. הכל!!

• הוסף לסימניות
לא יכולה איתךךךךךךךךך
הסטיילינג והתאורה פה מטורפים.
דחוף להדפיס על קנווס!
וציפוש הזאתי סתם מתוקה :) ;)

• הוסף לסימניות
כייף לשמוע מכל אחת ואחת!!
תודה תודה!!

• הוסף לסימניות
יפיפה!
מלא אוירה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה