- הוסף לסימניות
אין לי שום ענין לשכנע משהו לצרוך חלב.
רק 2-3 אחוז מהתינוקות רגישים לחלב. ולמחציתם חולפת האלרגיה לאחר גיל שלוש.
אין כ"כ הרבה אלרגיים לחלב באמת, כמו שיש כ"כ הרבה שטופי מח נגד חלב!
זה כן נכון, שמבין סוגי האלרגיות אלרגיה לחלב היא הרווחת ביותר.
לא שמעתי אף פעם המלצה מגורם מבין לאדם בריא להתנזר מחלב. וביקרתי בחיי גם אצל תזונאית (שהמליצה!) וגם אצל רופאים שלא שאלתי אותם על כך, אך גם הם לא טרחו לומר לי זאת.
ברור שההמלצה היא לאכול במינון. כמו כל דבר כמעט.
תילי, את חמודה בתגובות שלך. אבל אני משאירה לעצמי את הזכות להחליט שדווקא המתנגדים לחלב - הם שטופי מח של כמה ארגונים עלומי שם ו/או אינטרסנטים לפחות כמו משווקי החלב.
אני חייבת להודות לפותחת האשכול וגם לאלו שעצבנו אותי (
) עם הקביעות הנחרצות נגד החלב, עוררתם אותי לנושא, וב24 שעות האחרונות חפרתי על כך המון המון. אז תודה אמיתית. היה כיף.
כמובן משאירה לכל מי שרוצה את הזכות להתנזר מחלב וגם להתנגד אליו. (כאילו שאני מחליטה על מישהו
)
למי שיש כח לחפור הנה מקום שתוכלו למצוא בו אסמכתא לחיוניות צריכות מוצרי חלב מפי כמה ארגונים גדולים וידועים מהארץ והעולם: (ואני לא הסתפקתי רק בזה)
http://www.pinat-hay.com/basar-halav-briut2.htm
יאללה,זהו - לי נמאס מהנושא הזה. אני- יצאתי ממנו להת'
רק 2-3 אחוז מהתינוקות רגישים לחלב. ולמחציתם חולפת האלרגיה לאחר גיל שלוש.
אין כ"כ הרבה אלרגיים לחלב באמת, כמו שיש כ"כ הרבה שטופי מח נגד חלב!
זה כן נכון, שמבין סוגי האלרגיות אלרגיה לחלב היא הרווחת ביותר.
לא שמעתי אף פעם המלצה מגורם מבין לאדם בריא להתנזר מחלב. וביקרתי בחיי גם אצל תזונאית (שהמליצה!) וגם אצל רופאים שלא שאלתי אותם על כך, אך גם הם לא טרחו לומר לי זאת.
ברור שההמלצה היא לאכול במינון. כמו כל דבר כמעט.
תילי, את חמודה בתגובות שלך. אבל אני משאירה לעצמי את הזכות להחליט שדווקא המתנגדים לחלב - הם שטופי מח של כמה ארגונים עלומי שם ו/או אינטרסנטים לפחות כמו משווקי החלב.
אני חייבת להודות לפותחת האשכול וגם לאלו שעצבנו אותי (
כמובן משאירה לכל מי שרוצה את הזכות להתנזר מחלב וגם להתנגד אליו. (כאילו שאני מחליטה על מישהו
למי שיש כח לחפור הנה מקום שתוכלו למצוא בו אסמכתא לחיוניות צריכות מוצרי חלב מפי כמה ארגונים גדולים וידועים מהארץ והעולם: (ואני לא הסתפקתי רק בזה)
http://www.pinat-hay.com/basar-halav-briut2.htm
יאללה,זהו - לי נמאס מהנושא הזה. אני- יצאתי ממנו להת'
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים