ילדה של היום מהאגדות

• הוסף לסימניות
הלקוחה הזמינה מספר ציורים
של נסיכה בסגנון דיסני וסרטים מצוירים,
שהפנים שלה תהיינה דומות ככל הניתן לילדה מסוימת במציאות.
(אני מדגישה את זה כדי שתבינו למה פנים לא עשיתי בסגנון דיסני)
ואגב דבר מעניין - שמתי לב שבדיסני (של פעם בכל אופן) לא עשו אור וצל בדמויות, רק קצת בפנים ובשיער וזהו!
אז חיקיתי גם את זה.
הרקעים לא ממני.

• הוסף לסימניות
הנה התמונות...
את ההודעה הראשונה שלחתי בלי לחכות שהקבצים יגמרו לעלות,
כעת למדתי שצריך לחכות עד שיעלה הקובץ.

קבצים מצורפים

• 0.jpg
    10.2 MB · צפיות: 491
  • 9.jpg
    13.8 MB · צפיות: 383
  • 12.jpg
    10.8 MB · צפיות: 351
  • 10.jpg
    16.5 MB · צפיות: 329
  • הוסף לסימניות
ממש מיוחד וקסום!!!

• הוסף לסימניות
וואייי
מתוק נורא..!!

• הוסף לסימניות
מהממם!!!
אבל אני בכל אופן הייתי מוסיפה אור וצל, זה ישדרג יותר!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם...
גם אני הייתי מוסיפה אור וצל, אלא שהיה דד-ליין...
אולי אקח את זה לאתגר השבועי ואעשה "רימייק".
ושם אתן לזה צביעה מושקעת כמו שבאמת הייתי רוצה...

• הוסף לסימניות
מדהים! הרעיונות של התלבושות היו שלך?

• הוסף לסימניות
איזה רעיון מגניב

• הוסף לסימניות
יו, כל כך הרבה סבלנות צריך עד שהתמונות עולות!
אבל שווה לחכות...
הנוף- גם הוא ציורך או תמונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה