ילדה של חורף

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• IMG_9960A.JPG
    KB 87.8 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
גדלה הילדה,
שלפת לה את המוצץ שניה לפני התמונה? (ברק הרטיבות...)

פורטרט נעים מאד.

• הוסף לסימניות
איזה עיניים!
מפריע הקטע השרוף בסריג.

• הוסף לסימניות
הילדה יפה מאד,
התמונה אנמית בעיני.
הרקע הלבן עם הבגד הורוד מאד-בהיר,
וגם הפנים שלה לא סמוקות מי יודע מה...

• הוסף לסימניות
דומה לאבא...

איך אתה עדיין מצליח לגרום לה להסתכל עליך בכזה מבט רציני בלי שהיא רצה מהר לגעת לך במצלמה ? כי לי זה כבר נהפך למלחמה כל פעם שהילדים שלי רואים את המצלמה...

אולי היא קטנה עדיין?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;510027:
דומה לאבא...

איך אתה עדיין מצליח לגרום לה להסתכל עליך בכזה מבט רציני בלי שהיא רצה מהר לגעת לך במצלמה ? כי לי זה כבר נהפך למלחמה כל פעם שהילדים שלי רואים את המצלמה...

אולי היא קטנה עדיין?...

כשאתה לכוד בגיגית כביסה על השולחן, אתה לא יכול לרוץ למצלמה של אבא..

צפה בקובץ המצורף 82572

קבצים מצורפים

• שIMG_783A.JPG
    KB 56.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
גדלה אביגיל! מותק של ילדה!

אהבתי את התאורה!

אני מקווה שמהגיגית אתה לא דוחס אותה - שוב - לתוך מכונת הכביסה ;)

• הוסף לסימניות
תתחדש על הרקע...
הוא עדיין מחזיר לך אור.. קצוות הבגדים קצת בוהקים..
אני גם לא קצת מסתבך עם זה.

• הוסף לסימניות
אולי קצת קצוות שיער מבצבצות היו מוסיפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י azriel;510179:
תתחדש על הרקע...
הוא עדיין מחזיר לך אור.. קצוות הבגדים קצת בוהקים..
אני גם לא קצת מסתבך עם זה.

לא מדובר ב'רקע'

זה צילום די ספונטני בבית, חזרנו הביתה והושבתי את הילדה בתוך הגיגית שעמדה על השולחן הקטן בסלון, ואז אמרתי לעצמי שאני חייב לצלם אותה, הוצאתי את המצלמה, שמתי פלאש סלייב מאחוריה לכיוון הקיר בכדי לשרוף אותו וזהו..

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שלא הגדלת לה את העיניים בפוטושופ?
:)

• הוסף לסימניות
התמונה השניה יותר יפה
בראשונה יש הרבה אור שמגיע מכוון שמאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה