עזרה ילדה שרוצה לעלות לכיתה א'

• הוסף לסימניות
יש לי ילדה ילידת סוף כסלו חכמה נבונה ובעלת קליטה טובה ובוגרת אנחנו החלטנו להשאיר אותה עוד שנה אך היא מאד רוצה לעלות לכיתה א' מנסה לשכנע אותה שהשנה לא התכוננו נפשית ולא קנינו כלום אני חוששת שהדבר יגרום לה לנזק רגשי כי אולי כן היה נכון להעלות אותה מבחינה לימודית היא תשתעמם בגן .

• הוסף לסימניות
את יכולה לספר לה שאנו ג''כ השארנו את בתנו שנה, וכעת היא עולה ב''ה לכיתה א'... אך עד כמה שזכור לי, לא היה קשה להסביר לבת שלנו שכדאי לה להישאר עוד שנה

אולי אפשר להציע לה איזה פיצוי שיהיה מקובל עליה, איזו מתנה לא שגרתית...
אבל לגופו של ענין, סביר להניח שדי מהר היא תשכח, כי יהיה לה טוב בגן... ולא ייגרם שום נזק, כך לדעתי העניה

• הוסף לסימניות
עד שאת לא תהיה משוכנעת בעצמך שזה הצעד הנכון - גם הילדה לא תשתכנע.

אני בטוחה שהתיעצת ובדקת לפני ההחלטה להשאיר שנה. אולי תנסי לבדוק מה מפריע לך, ובאיזה נקודה זה פוגש אותך...

מה שכן - אני בפרוש ממליצה לתת איזה שדרוג לילדה, (כמובן, לא להגיד לה שזה בגלל שהיא נשארה שנה) כדי שיהיה לה איזה גוון, לדוג' לרשום לחוג ציור / התעמלות (אם יש לגיל הזה)

• הוסף לסימניות
אולי תקני לה תיק חדש לגן וקלמר תואם (היום יש סט להכל)
הרי בגן חובה זקוקים למכשירי כתיבה להכנת שיעורי בית במחברת אותיות

• הוסף לסימניות
מה הגננת משנה שעברה חושבת שנכון עבורה?
האם התייעצת עם גורם חיצוני מוסמך?
אולי היא באמת מתאימה??? [הבת שלי ילידת ר"ח כסלו, נכנסה הקטנה לכיתה ובס"ד הצליחה ברמות- היום ב"ה נשואה].
באתר מאמרים על מוכנות לכיתה א, תוכלי לבדוק אם [בגדול] היא מתאימה.
המון ס"ד!

• הוסף לסימניות
הקטע שהיא נשארת שנה נוספת באותו הגן (למרות שרצינו גן אחר זה לא הסתדר עם העירייה)עשיתי טעות שלא רשמתי לגן השני כי גם הגננת המליצה לגן אחר השאלה האם הילדה לא תתבזבז עוד שנה ועוד באותו גן? האם זה לא ישעמם אותה?

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות אחרת.
את יכולה לבקש העברה לגן השני?
במידה וכן, תפעלי.
במידה ולא, מצאי את המעלות: גן מוכר, גננת שתעצים אותה
שמכירה את מעלותיה ותדע להבליט את כישוריה וחוזקותיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה