• הוסף לסימניות
איור חדש.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מתוק מאוד, כרגיל. עם הקו המינימלי והזורם שלך.
אם היא הייתה נאבדת ברחוב היו יודעים ישר למי להחזיר אותה...
הגרביים המדוגמים משהו!
בקטנה לא מסתדר לי הנפיחות של השמלה בצד שמאל, משהו קצת מוזר שם. כלומר, זה מתנגש עם זווית העמידה שלה.
הפנים נוטות לצד שמאל ואילו פלג הגוף העליון פונה קדימה וברגליים- שוב לצד שמאל.
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
חביבה בהחלט.
אבל מומלץ לחזור לסגנון הקודם והכ''כ אהוב עלינו.

• הוסף לסימניות
אחותו של ילד בלוגו?

וכן הסגנון עדין ומתוק!

• הוסף לסימניות
צ'מע,
לא מזהים אותך ש"ייק'ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1729811:
צ'מע,
לא מזהים אותך ש"ייק'ה.

אני יכול לעשות הרבה סגנונות, זה רק עניין של הרגל,
אבל הטביעת אצבע תמיד נשארת, העמידה שלה הטיפה מרושלת, המבט.
זה נסיון ראשון שאני עושה בקו מתאר בלי כמעט שום שינויים ע"י לחץ העט, תמיד באותו עובי, זה נותן מראה נקי ומעניין, אדובי אילוסטרייטורי כזה.

• הוסף לסימניות
דרך אגב...מה לגבי האתגר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קומיקו;1729721:
חביבה בהחלט.
אבל מומלץ לחזור לסגנון הקודם והכ''כ אהוב עלינו.

מצטרפת...
מקווים לראות במהרה את הסגנון המקורי שלך.

• הוסף לסימניות
אני אהבתי. היא באמת ילדה. עדינה אך נחושה.

• הוסף לסימניות
איזה מתוקה!!!
בכל ציור, לא משנה איזה סגנון רואים שזה שלך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1729953:
זה נסיון ראשון שאני עושה בקו מתאר בלי כמעט שום שינויים ע"י לחץ העט, תמיד באותו עובי, זה נותן מראה נקי ומעניין, אדובי אילוסטרייטורי כזה.

ואני פחות אהבתי את זה. יותר אוהבת את הקו המשתנה...
בקיצור, את הציורים הקודמים שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;1729988:
דרך אגב...מה לגבי האתגר?

זה היה רעיון מעולה רק לא נמצא בינתים מי שישנס מתניו לקחת את זה על עצמו.

• הוסף לסימניות
קודם כל, הילדה מתוקה!! ממש ממש אהבתי את הסגנון של הקו.

ודבר שני, אולי בהצתה מאוחרת, מאז שהחלפת את התמונת פרופיל לילד הזה, כל פעם שאני נתקלת בהודעה שלך אני מתעכבת כמה שניות נוספות... הוא פשוט מקסים ושובב!

• הוסף לסימניות
הילדה מתוקה ונראית וקטורית

אמממ יש לה בטן כאילו היא ב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה