ילדון בישן ומתוק

• הוסף לסימניות
אני לומדת עכשיו צילום בפרוג
בינתיים הציוד שלי כולל- מצלמה;)
ניסיתי לצלם את האחינים (הם תמיד הקורבנות לכאלה נסיונות ,לא?:p)
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
מותק!!
ממש ממש יפה וטוב!!צבעים טובים וממש חד!
יש לך את זה!!!
(חסרה פה קצת תאורה,אבל בשביל משהי שיש לה רק מצלמה,מהמם!!)

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בזה, אבל אני חושבת שהתמונה מידי ממורכזת... כאילו הילד יושב ב-ד-י-ו-ק באמצע.... קצת מפריע...
בהצלחה בהמשך... :)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! מותק!
הצבעים חמים ויפים.
ממורכז מידי, גם התנוחה שלו...
חסר לי קצת אויר בתחתית התמונה.

אגב, רואים את הזבוב? :)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמה שמפריע בתנוחה שלו זה שהוא כאילו אומר
"הנה אני יושב יפה, עכשיו תתני לי את הסוכריה..."
כשאת תהי יותר בטוחה משוחררת המצולמים שלך ירגישו בכך ויתנהגו בטבעיות אבל בשביל התחלה זה בסדר גמור
מליון הצלחות!

• הוסף לסימניות
צילמתי אותו ממש חצי שעה לפני הדלקת נרות
והיינו מאוד בלחץ לחזור הביתה...
אולי לכן הוא ככה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה