נכתב ע"י שיר770;1806776:טוב. כנראה בקופה מנסים לחסוך... אני אחזור לאורתופד ואבקש הפניה. כבר יותר משבוע הילד צולע.
בנוגע לשאלה השניה- הפרשי גובה ברגליים בהמשך, מישהו שמע ע''כ?
למי שהיה שבר ברגל בילדות, הכל בסדר עכשיו?
אני מקווה שזה סתם הפחדה...
נכתב ע"י YB nekuda;1806351:ברור שזה שונה
אבל זו נקודה למחשבה
והתרגילים (שיכולים להיות מאוד פשוטים) בעצם עוזרים לחזור לתנועה בצורה בריאה ובטוחה ורגועה.
למה לא?
התהליך יכול להיות ארוך ולחוץ יותר בלי הפיזיותרפיה.
אני מפחדת שתתקבע לו ההליכה בצורה הזו.נכתב ע"י GRN;1807174:למה לנסות לדחוף את הרכבת?
היא נוסעת לבד. אפשר להרפות ולנוח.
נכתב ע"י שיר770;1807491:אני מפחדת שתתקבע לו ההליכה בצורה הזו.
נכתב ע"י GRN;1807523:חבל לחיות בפחדים.
יש הרבה דברים שאפשר לומר: מה יש, אני רק אעשה כך וכך ואהיה רגועה. אבל בסופו של דבר בצורה כזאת רק מגבירים את רמת החרדה הכללית.
נכתב ע"י שיר770;1806102:אז ב''ה הורדנו את הגבס.
כמו שאמרתן. הוא זחל בהתחלה. אח''כ הלך רץ וטיפס כרגיל עם הגבס...
הבעיה. שהוא התרגל ללכת עם הגבס שכף הרגל פונה החוצה. האורטופד אמר שזה יסתדר ולא צריך פזיוטרפיה.
אבל אני דואגת. כבר שבוע הוא הולך כך.
וגם הצליעה לא השתפרה. הוא ממש צולע.
נורמאלי? או לחזור לאורטופד? יש תרגילים שצריך לעשות כדי לחזק את הרגל?
ועוד שאלה. הרופא אמר שיתכנו הפרשי גובה ברגליים בהמשך. מישהו נתקל בזה? זה ממש מלחיץ אותי... צריך לעקוב אחרי הגדילה?
נכתב ע"י שיר770;1807535:טוב, לא לדאוג. אני לא חיה בפחדים... רק רואה את בני צולע ונופל, הולך עקום ולאט כבר שבוע וחצי. וזה לא מראה מלבב.
אם אפשר לשפר את ההליכה שלו ע''י פיזיוטרפיה. לא רואה סיבה לא ללכת... ואם התהליך נורמאלי ואמור לקרוא לבד בפרק זמן יותר ארוך- אז אחכה. אבל נראה שזה היה אמור להסתדר. וכנראה התקופה שהלך עם הגבס גרמה להליכה שלו להתקבע.
אבל את צודקת. בכללי הגישה שלי לא להיות בת יענה ולהסתכל על כל האפשרויות בעיניים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים