כללי ילדונת, לוגו משופץ מוגש לך באהבה...

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=118642

שיפצתי, שיפרתי, שיניתי פונט (שנתן לי בעדינות את הטון של ה"עיטורים" החסרים) שיחקתי בטיפוגרפיה ועוד...

אני אישית מאד מתחברת לראשון, המסגור עושה לי משהו....
אבל אשמח לדעתכם והתרשמותכם,

איך זה עכשיו? השתפר? אני בכיוון הנכון?
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• ילדונת-03.jpg
    KB 293 · צפיות: 33
  • ילדונת-04.jpg
    KB 331.8 · צפיות: 19
  • ילדונת-05.jpg
    KB 282.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הכיוון של הלוגו ממש ילדותי וחמוד
האיורים מתוקים ממש!!!!
לדעתי, הסלוגן לא יושב טוב (ולא נשמע טוב)
להעיף את הניקוד
וכמה שפחות פרטים יותר טוב- כדברי נעמה באשכול הקודם

• הוסף לסימניות
האיורים האלה מאוד מתוקים אבל הם לא צריכים להיות חלק מהלוגו.
הם יכולים להשתלב בצורה טובה, ביחד עם עוד כאלה באותו סגנון, בשפה הגרפית (כרטיס, פלאיירים, מודעות וכן הלאה). כך גם תוכל לבוא לידי ביטוי החינניות שלהם, בקומפוזיציה יותר חופשית ולא כחיילים במסדר..

• הוסף לסימניות
יש סיבה להמרת הנ' בJ?

• הוסף לסימניות
אהבתי הכי את השני - אבל משום מה הצבעים לא משתלבים לי בעין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;905333:
האיורים האלה מאוד מתוקים אבל הם לא צריכים להיות חלק מהלוגו.
הם יכולים להשתלב בצורה טובה, ביחד עם עוד כאלה באותו סגנון, בשפה הגרפית (כרטיס, פלאיירים, מודעות וכן הלאה). כך גם תוכל לבוא לידי ביטוי החינניות שלהם, בקומפוזיציה יותר חופשית ולא כחיילים במסדר..

ומעבר לאיורים? אני אשמח לכל הכוונה והארה, הטיפוגרפיה? הצבעים? השתפר או נסוג? לחזור אחורה? לנסות מחדש?
אשמח לעזרה כי אני כבר כמעט מיואשת אני רוצה שזה יצא הכי הכי, וזה עדיין ממש רחוק ממושלם, לטעמי, אז מי יושיעני???

• הוסף לסימניות
הפונט נוקשה מידי.
את הצבעים הייתי מנסה לעשות ממשפחה יותר מיוחדת, צבעים שמעורב בהם שחור ולבן כמו ורוד עתיק, בז' סוג של תכול - תורקיז...

• הוסף לסימניות
חשבתי לשנות את הצבעים, אני אנסה לשחק, אולי גווני החום עם ורוד עתיק ילכו טוב, אנסה...

• הוסף לסימניות
אם אנסה ליצור מעגל אסוציאציות (כבר הסברתי כאן על המושג פעם) מהמילה "ילדונת", ולאחר מכן אתרגם את האסוציאציות שיעלו למישור הגרפי, קשה להניח שאגיע לבחירת הפונט שבחרת להשתמש בו.
השם שבחרת מעורר אסוציאציות כ"כ עגלגלות, תמימות ורכות (ולא ליפול למלכודת! זה לא צריך להיות כתב יד!) ואילו הפונט שבחרת בו הוא ההפך הגמור - חד ועוקצני.
בחירת הפונט הזו לענ"ד גם הובילה אותך לבחירת פלטת צבעים קשה מדי במקום צבעוניות פסטלית, וקומפוזיציות נוקשות וגרידיות מדי (מסגרת אבל בסקיצה הראשונה...).

תחזרי למעגל האסוציאציות ותוציאי ממנו את הקו הגרפי המתאים, זה אמור להוביל אותך למקום הנכון.
חוץ מזה, ממליצה לך כמקור השראה להעיף מבט על עיצוב הבלוג "בייבי פאשן".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;905670:
אם אנסה ליצור מעגל אסוציאציות (כבר הסברתי כאן על המושג פעם) מהמילה "ילדונת", ולאחר מכן אתרגם את האסוציאציות שיעלו למישור הגרפי, קשה להניח שאגיע לבחירת הפונט שבחרת להשתמש בו.
השם שבחרת מעורר אסוציאציות כ"כ עגלגלות, תמימות ורכות (ולא ליפול למלכודת! זה לא צריך להיות כתב יד!) ואילו הפונט שבחרת בו הוא ההפך הגמור - חד ועוקצני.
בחירת הפונט הזו לענ"ד גם הובילה אותך לבחירת פלטת צבעים קשה מדי במקום צבעוניות פסטלית, וקומפוזיציות נוקשות וגרידיות מדי (מסגרת אבל בסקיצה הראשונה...).

תחזרי למעגל האסוציאציות ותוציאי ממנו את הקו הגרפי המתאים, זה אמור להוביל אותך למקום הנכון.
חוץ מזה, ממליצה לך כמקור השראה להעיף מבט על עיצוב הבלוג "בייבי פאשן".

תודה רבה נעמה, אנסה "מחדש" כהמלצותייך ואעלה בל"נ בימים הקרובים לשיתוף.
הבעיה היא שאני צריכה לאזן בין ה"ילדונת" הקלילה, לבין המושלמות עד הפרטים הקטנים והיוקרה של האביזרים, וזה הקונפליקט שיוצר את האתגר... (והוא שהביא אותי לעיטורים- בהתחלה, ולפונט המעוטר, בהמשך....) אבל אנסה שוב ואשתף....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;905677:
תודה רבה נעמה, אנסה "מחדש" כהמלצותייך ואעלה בל"נ בימים הקרובים לשיתוף.
הבעיה היא שאני צריכה לאזן בין ה"ילדונת" הקלילה, לבין המושלמות עד הפרטים הקטנים והיוקרה של האביזרים, וזה הקונפליקט שיוצר את האתגר... (והוא שהביא אותי לעיטורים- בהתחלה, ולפונט המעוטר, בהמשך....) אבל אנסה שוב ואשתף....

הסתכלת בבלוג שהמלצתי לך עליו?

• הוסף לסימניות
לא, הוא חסום לי... :(

• הוסף לסימניות
נעמה, תעלי לנו צילום מסך שלו :)... אפשר? כך נוכל לראות כולנו.

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלת קודמי, אולי בגלל חוסר ידע אישי שלי, מה המשמעות של חולם על הנ' ולא על האות ו'?

• הוסף לסימניות
מצ"ב.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 887.3 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה