- הוסף לסימניות
זו לא הייתה גאווה.ציור ממש יפה! ילדונת יפהיפיה!
רק צרם לי הגאווה בזה שהיא נראית חלוצה.
אנחנו פורום חרדי, הלא כן?
זה היה חלק קשוח.פשוט בחלק התוך של השיער יצרתי מרקם חלק ועליו עשיתי מחיקות. כל הצדדים פשוט ניסיתי לשות שוונצים כמה שיותר טבעייםוואו!!!
איך את מצליחה שהשיער יהיה כל כך ריאלי???
7-8 שעות, ברצף.כמה זמן עבדת על זה??? אל תגידי לי שפחות משלוש שעות...
תודה רבה!וואו מדהים!!
איזה קו יחודי יש לך!
ריאלסטי ויפהפה ברמות!
מושלם!!!!
כישרונית ברמות!!!!
את האמת, נרגעתי.7-8 שעות
וואו!!! הלוואי וגם לי היה כוח התמדה כזה...ברצף.
תודה! איזה כיף לשמועוואו מטורףף
הילדה מושלמת
וההבעת פנים מתוקה
באמת נראית חלוצה.......
תודה!איזה ציור מאלףףףף!! מושלם מידי!
חחח להינמס אבל יותר חמודאגב, אומרים לְהִמַּס (האלה שחייבים לתקן אותך....)
את האמת, זה לקח כל כך מהר כי השתמשתי בגריד.. מה שכתבתי למעלה.את האמת, נרגעתי.
זה לא נראה לי כח התמדה מעבר לזה שכשאני מתחילה את זה, ממש קשה לי לעצור.וואו!!! הלוואי וגם לי היה כוח התמדה כזה...
תודה רבה!!וואו אהבתי ממש איור מדוייק, אהבתי מאוד את הברק בעניים ובשפתיים, והשער מטורף!!
כיף לשמוע!מהמםםם שאין דברים כאלו!!
יפיפפפההה!!!
את מוכשרת ברמותת...מהממםםם...
מושלםם
ווואו פשוט כובש וממיס
אומנותי בסדר גודל!!
מחמם את הלבואוו ואוו ואוו מושלם בטירוף
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //