ילדונת שובבה ומתוקה

• הוסף לסימניות
מה צריך לשפר בעיבוד ? ומה אתם אומרים על הקולז'?

• הוסף לסימניות
הילדה בובה.
הייתי מורידה את הריבועים, הם מיותרים לדעתי.
את המסגרות הייתי מעמידה בצורה מדויקת יותר, יתכן שעדיף שכולן תהיינה בעובי שווה.
התמונות מקסימות. הפריעה לי הצללית מסביב, לא יודעת ממה זה נוצר. יגידו המומחים.

• הוסף לסימניות
מתוק וחמוד ממש!!!
הרבועים לא משו....

• הוסף לסימניות
מתוקה ביותר!!
רק משהו ברקע הלבן- צריך עוד קצת ניקוי...
בעיקר סביב הילדה.

• הוסף לסימניות
לדעתי במקום הריבועים כדאי לשים תמונה של הטלפון שתשלים את הסיפור.

• הוסף לסימניות
התמונות מתוקות
לדעתי צריבת הרקע לא כ"כ מושלמתת, במיוחד זה בולט בתמונה עם הסל ליד הרגל
הרקע לא לבן אחיד
הצלחות
(ד"א הרבה פעמים זה בגלל המסך, לא תמיד זה בולט לנו לעין)

• הוסף לסימניות
מאוד מומלץ המדריך לשרפת רקע של רבקה

• הוסף לסימניות
מקסים, מתוק ...

עיבוד, כדאי להוסיף הבהרה וקונטרסט ...

בראשונה נראה שהפוקוס ברח ליד, את השמאלית כדאי לנסות לצלם מזווית נמוכה יותר .

• הוסף לסימניות
אויש איזה פשלה לא יודעת למה שכחתי להשאיר את הקולז' בקובץ פוטושופ פתוח עכשיו אני צריכה לעבוד על הכל מחדש בכל אופן תודה למגיבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה