- הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRACHY;2395929:תמונות עליזות ויפות!!
השניה פשוט מושלמת....
את הראשונה הייתי קצת מחממת
נכתב ע"י hbecker;2395928:ילדונת מהממת.
בעצם 2 ילדונות מהממות. לא אחת.
בעקבות כמה אשכולות שקראתי על כאלה שנפגעים...נכתב ע"י רחלי 1234;2395932:תודה רבה
רק בפעם הבאה תרשמי את הערות רגיל.
קשה לראות ככה מה שרשום.
לדעתי הערות רק מוסיפות, ואין שום בעיה לרשום את זה רגיל.
נכתב ע"י BRACHY;2395938:בעקבות כמה אשכולות שקראתי על כאלה שנפגעים...![]()
ואם זה בצהוב אז לא נפגעים?לא נראה לי...נכתב ע"י BRACHY;2395938:בעקבות כמה אשכולות שקראתי על כאלה שנפגעים...![]()
נכתב ע"י chavig;2395944:בובה.
השעה נראית לי מאוחרת,כי הפנים שלה לא מספיק מוארות ברב התמונות.אני צודקת?
הייתי רק חייבת משהו לתמונה השניה-
צפה בקובץ המצורף 333908
נכתב ע"י רחלי 1234;2395932:תודה רבה
רק בפעם הבאה תרשמי את הערות רגיל.
קשה לראות ככה מה שרשום.
לדעתי הערות רק מוסיפות, ואין שום בעיה לרשום את זה רגיל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: נני5, yes I am, לאה קוביצק ועוד 22 משתמשים25 //