ילדות בדשא

• הוסף לסימניות
צדי ישן שרק לאחרונה צבעתי אותו
אשמח לשמוע תגובות:)

קבצים מצורפים

• ילדות X.jpg
    KB 309.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מתתתתתתתתתוק!
הילדות לא גבוהות מידי? מפריע לי הפרופורציות בין הראש לגוף...
ההיא עם הקפוצו'ן נראה לי הכי בסדר.

• הוסף לסימניות
ציור חמוד ממש.
בקטנה:
הילדה משמאל עם הסוודר הכתום - הראש שלה קטן מידי.
גם זו עם השיער הצהוב - הראש קטן מידי, והיא נראית קצת מוזר בהבעה.
הילדה שעומדת נראית כמו איזו מורה קפדנית....
למה העץ נחתך בצד שמאל למעלה?
ונראה לי כדאי לתת לכל התמונה קצת יותר חיות בצבעים, צבעים מוארים.

בגדול הציור מקסים
ההארות היו רק כדי להביא למושלמות
הצלחות!

• הוסף לסימניות
וואו יש לך סגנון!
באנשים הוא אמריקאי קצת.
הבניין לא מספיק מושקע.

• הוסף לסימניות
צביעה של הדמויות וסגנון ציורם מאד מצאה חן בעיני!
הפרופורציות של הבנות במיוחד זו שעומדת, מוגזמות לאורכן
כנ"ל העץ.
וחוקיות הפרספקטיבה לא פועלת בבנין :(
אגב, אם היית צובעת לדג' את הסלע בצבעים קשים כמו הילדה זה היה יותר יפה

• הוסף לסימניות
מצטרפת לההערות על הפרופרציות החסרות בילדות אבל אני חייבת לציין שיש לך סגנון מעניין, קצת מסתורי, סיפורי כזה - מאוד נמשכת !!
לצביעה - הייתי מוספיה קווים של אור פה ושם

• הוסף לסימניות
יפה! אהבתי את האוירה. על הפרספקטיבה כבר העירו קודמיי...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
על הפרספקטיבה והגודל של הראש של הילדות כולם כבר שפכו את מררתם...
תמשיכי לצייר איך שבא לך ואת עושה את זה מצויין, לא כל איור חייב לצאת מ"המדריך למאייר"
יש ילדות עם פרופורציות כאלה, ואת ציירת אותן מעולה, אין שום בעיה עם ההבעות, הן מעולות לטעמי.
המזג אויר החורפי מדהים ומשתלב יפה, הצבעים חיים ומאוד ממוקדים.
הצליחי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה