ילדות סטנדרטיות

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• אב תשע'ד אמפיפארק אלעד (3).png
    KB 722.6 · צפיות: 21
  • אב תשע'ד אמפיפארק אלעד (6).png
    KB 1,006.8 · צפיות: 13
  • אב תשע'ד אמפיפארק אלעד (11).png
    KB 890.9 · צפיות: 16
  • אב תשע'ד אמפיפארק אלעד (8).png
    KB 997.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
למה את כותבת סטנדרטיות??
מתוקות מאוד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1343927:
למה את כותבת סטנדרטיות??
מתוקות מאוד!!

תודה.:)
כי אני רוצה לקבל האערות* שיקדמו אותי מקצועית, ולא האערות שיעלו את הערך העצמי (הגבוה ממילא) של הבנות. להרחבה ניתן לעיין באשכול http://www.prog.co.il/showthread.php?t=175715

*הערות/הארות.

• הוסף לסימניות
:) ;)

לא אגיב, למרות שמתחשק לי - משום שאינני מקצועית... :cool:

• הוסף לסימניות
התמונות חסרות תאורה נכונה וגם גרעניות , זה נראה תמונות מהאלבום המשפחתי (הבנות מתוקות אבל רצית הערות ;))

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה והאחרונהעם קומפוזיציה נכונה -( חוק השלישים )- היתה משתדרגת ויוצרת עינין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושה;1343969:
התמונות חסרות תאורה נכונה וגם גרעניות , זה נראה תמונות מהאלבום המשפחתי (הבנות מתוקות אבל רצית הערות ;))

גרעיניות גבוהה- כתבתי בתחילה(איזו מטורף). זה ממגבלות הציוד. עוד אין לי פלאש לצערי.
התאורה הכתומה דווקא אהבתי כי משדר את האוירה.
איך אפשר לדעתך לגרום לתמונה בתנאים כאלה להראות טוב יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1343991:
התמונה הראשונה והאחרונהעם קומפוזיציה נכונה -( חוק השלישים )- היתה משתדרגת ויוצרת עינין

בראשונה אם מתאמצים אפשר לראות חלוקה. אבל אני לא מכריחה להתאמץ ;)
האחרונה אכן ממרוכזת. וחבל כי אהבתי אותה מאד (בעלי צילם). תודה על ההערות הבונות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלשקרקה;1344009:
גרעיניות גבוהה- כתבתי בתחילה(איזו מטורף). זה ממגבלות הציוד. עוד אין לי פלאש לצערי.
התאורה הכתומה דווקא אהבתי כי משדר את האוירה.
איך אפשר לדעתך לגרום לתמונה בתנאים כאלה להראות טוב יותר?

פלאש. לא נראה לי יש ברירה אחרת
מה שיצא לך זה נחמד מאוד
מקצועי זה לא
בלי קשר הילדים חמודים מאוד

• הוסף לסימניות
הגוון הכתום אכן יפה,
אבל הציוד לא מקצועי, הרעש הוא חזק מדי, כתמי האור שיש עליהם לא מחמיאים.
הקומפוזיציה של השלישית יפה מאוד.
והילדות בובות.

כמו שאמרו קודמי, זה דומה יותר לאלבום משפחתי ממוצע, לא כתמונות מקצועיות

• הוסף לסימניות
דווקא האחרונה נראית יותר כמקצועית, (ולא כתמונת ״אלבום משפחתי״) והתאורה בה גם הרבה יותר טובה...

• הוסף לסימניות
אגב, חלק מהנושא של הגרעיניות זה בגלל הקובץ row.
מישהו נוסף נתקל בבעיה הזו, שהתמונות מתגרענות בצורה נוראית בROW ?
יש איך לתקן את זה אחרי עיבוד ראשוני של צבעים וכדו' ?

ועוד שאלה, אם אני כן רוצה את הכתמי תאורה האלה- כי אני רוצה להעביר אוירה, אבל רוצה באפשרות עם הרבה פחות גרעיניות, כלומר את התמונה הזו ביותר נקי- אצטרך עדשה עם אפשרות לצמצם פתוח יותר?

• הוסף לסימניות
באיסו 3200 לא ציפית לפחות גרעיניות מזה, נכון?

• הוסף לסימניות
בהחלט יש קשר!
גם אצלי בRAW יוצא יותר גרעיני!
איך את פותחת את הקבצי RAW?

• הוסף לסימניות
שתיהן מגורענות נורא. באמת זה 3200.
ובכ"ז, מצא את ההבדלים (קרפתי נורא עמ"נ שיוכלו לראות את ההבדלים מיד בלי צורך להגדיל).
אני פותחת את התמונות בפיקאסה:eek:. אבל גם לחברה שלי בלייטרום יש את אותה בעיה. במה מומלץ לפתוח א"כ?
וסליחה מראש על ההצקה בעין..
צפה בקובץ המצורף 204615

צפה בקובץ המצורף 204616

קבצים מצורפים

• מגורען row.png
    KB 877.4 · צפיות: 25
  • מגורען jpg.png
    KB 428.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בלייטרום בcamera calibration תשני מ-adobe standard
ל- camera standard
מצרפת צילום מסך
וזה כבר יעשה לך צבעים יותר נורמלים ופחות גרעיני

קבצים מצורפים

• lightroom.jpg
    KB 388 · צפיות: 33

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה