כללי ילדות קטנות משחקות

• הוסף לסימניות
לצורך עיצוב מודעה על חומר נגד כינים, אני זקוקה לתצלום של ילדות קטנות משחקות עם שיער פתוח ונוגעות ראש בראש- אבל שיתאים לציבור שלנו.
אפשרי בתשלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. לב;450814:
לצורך עיצוב מודעה על חומר נגד כינים, אני זקוקה לתצלום של ילדות קטנות משחקות עם שיער פתוח ונוגעות ראש בראש- אבל שיתאים לציבור שלנו.
אפשרי בתשלום.

ילדות באיזה גיל?

• הוסף לסימניות
קטנות- בערך גיל שלוש ומטה

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שאם המודעה אמורה להתפרסם במיגזר החרדי יהיו עיתונים שיעשו לך בעיות אם תמונה של ילדות.
את יכולה להשתמש רק בתצלום ראש (יהיה לך יותר קל למצוא תמונה כזו)
ועוד הצעה - למה שלא תצלמי? זה יוצא הכי מוצלח!

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת! אין לי זמן להתעסק עם צילומים, אני צריכה צילום מוכן. את התמונה המצורפת הזו-כבר יש לי והראיתי לו והוא לא רצה אותה. יש אולי לעוד מישהו משהו להציע? בתשלום.

• הוסף לסימניות
וזה?

קבצים מצורפים

• 302039.JPG
    KB 64.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ציור יפה! אבל מה לעשות שהוא רוצה דוקא צילום?!
אף אחד לא צילם פעם ילדות משחקות??

• הוסף לסימניות
תחפשי באייסטוקפוטו
אני חיפשתי שם הרגע תמונה בשביל פרסום לצהרון
חיפשתי את המילה KINDERGARDEN
והיו שם המון תמונות יפות
שווה נסיון!

• הוסף לסימניות
זה חסום אצלי. אולי יש לכם דוג' לתמונות שם? הילדות צריכות להתאים לציבור שלנו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה