ילדים בראש גבעה - באמצע עבודה - לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
הציור, כמו שאתם רואים, באמצע עבודה. לא סגורה עליו. אפשר עזרה?
אשמח מאד לכל הערה ממוקדת.
תודה על השתתפותכם!

קבצים מצורפים

• בלון לפורום.png
    KB 68.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זה קצת נראה לי מוקדם בשביל להעיר על זה
אולי כדאי לשפר קצת את הדינמיות של התנועה של הילדים

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי שתמיד בסקיצה הדינמיות מצוינת, ואיכשהוא כשאני מציירת ממש - היא נאבדת קצת.

• הוסף לסימניות
תכווני את האישונים של הילד שיסתכלו גם על הבלון
הוא פוזל לצד השני משום מה;)

• הוסף לסימניות
למה לא סגורה?
סקיצה מעולה, תנוחות מביעות!

תמשיכי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבע ווין;1220978:
הבעיה שלי שתמיד בסקיצה הדינמיות מצוינת, ואיכשהוא כשאני מציירת ממש - היא נאבדת קצת.
זאת סקיצה או ציור?
בכל מקרה, חפשי קצת בפורום, יש מדריכים מצויינים של יואל בר לב, זה ממש משנה את התפיסה.
ובסקיצה תקשקשי יותר, עד שתקבלי קווים דינמיים כמו שאת אוהבת, ותפתחי אותם הלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1220987:
זאת סקיצה או ציור?
בכל מקרה, חפשי קצת בפורום, יש מדריכים מצויינים של יואל בר לב, זה ממש משנה את התפיסה.
ובסקיצה תקשקשי יותר, עד שתקבלי קווים דינמיים כמו שאת אוהבת, ותפתחי אותם הלאה.

הו, לא, זה כבר הציור.
והמדריכים של יואל - בטח, הכרות עמוקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבע ווין;1220978:

אל תוותרי על השלב השני של יצירת הנפח בצורת גלילים זה ישמור שלא תאבדי את התנועה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamarz;1221433:
אל תוותרי על השלב השני של יצירת הנפח בצורת גלילים זה ישמור שלא תאבדי את התנועה

דווקא לפעמים זה השלב שבו אני מאבדת את התנועה,
ואז אני מוותרת.:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה