ילדים גן הורדים..

• הוסף לסימניות

בהמשך לאשכול:"יום צילומים..." מעלה תמונות לביקורת,
קצת מתסכל שלא מצליחה להתפקס כמו שצריך על כמה אלמנטים, אבל עדיין יצא נחמד.

• הוסף לסימניות
כדי להתפקס על כמה אלמנטים
תסגרי צמצם
אני אוהבת את התמונות שלך,
תצליחי!

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד
אני חושב שחלקם צריכות קצת חימום.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה ביקורת ממוקדת ומועילה, כדאי לך להעלות תמונה אחת בלבד בכל אשכול, והתמונה שאת בוחרת להעלות ,כדאי שתהיה הכי טובה בסט.

אני התיחס לקומפוזציה של התמונה הראשונה.
כשיש באופק נקודת מגוז, כדאי למקם שם את האוביקט, כי העין נמשכת לשם באופן טבעי ובמקרה הזה, את הרי מעונינת שהצופה ימקד את מבטו בילד כי הוא הנושא של התמונה.
למעשה במקרה הזה, הייתי יורדת יותר לגובה הילדה (דבר שכדאי לעשות בלי קשר) וממקמת את נקודת המגוז וראש ההדמות, בהתחשב בחוק השלשים, באחת מההצטלבויות.
או שפשוט, לא מכלילה את נקודת המגוז בתוך הפריים.

אופס' שכחתי לציין שהתמונות יפות מאוד :) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1372024:
אם את רוצה ביקורת ממוקדת ומועילה, כדאי לך להעלות תמונה אחת בלבד בכל אשכול, והתמונה שאת בוחרת להעלות ,כדאי שתהיה הכי טובה בסט.

כשיש באופק נקודת מגוז, כדאי למקם שם את האוביקט, כי העין נמשכת לשם באופן טבעי ובמקרה הזה, את הרי מעונינת שהצופה ימקד את מבטו בילד כי הוא הנושא של התמונה.
למעשה במקרה הזה, הייתי יורדת יותר לגובה הילדה (דבר שכדאי לעשות בלי קשר) וממקמת את נקודת המגוז וראש ההדמות, בהתחשב בחוק השלשים, באחת מההצטלבויות.

תודה על ההתיחסות המפורטת והמחכימה,
שאלה: את חושבת שאם הייתי מוציאה את נקודת המגוז מהפריים או ממרכזת את התינוקת זה היה יפה יותר?
באמת תמיד החוקיות והיופי צועדים שלובי זרוע?
מענין אותי, זה נראה שצילמתי מלמעלה? כי כמעט שכבתי על הרצפה...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לאחינועם בעניין כמות התמונות ...
יותר קל להתייחס לתמונה בודדת .
בכללי התמונות יפות מאוד!
הכי אהבתי את התמונה השניה והאחרונה!
לגבי הקומפוזיציה ...
יותר נעים (לי) שהתמונה מחולקת "נכון" . לדוגמא בשניה היה יותר ספייס בפינה הימנית או השמאלית קרי הילדה היתה ממוקמת בפינת הפריים היה (כך נראה לי )יותר מעניין.
ד.א
אם התמונות מאותו סט למה צבעי התמונה שונים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AYALA.K;1372059:
מצטרפת לאחינועם בעניין כמות התמונות ...
יותר קל להתייחס לתמונה בודדת .
בכללי התמונות יפות מאוד!
הכי אהבתי את התמונה השניה והאחרונה!
לגבי הקומפוזיציה ...
יותר נעים (לי) שהתמונה מחולקת "נכון" . לדוגמא בשניה היה יותר ספייס בפינה הימנית או השמאלית קרי הילדה היתה ממוקמת בפינת הפריים היה (כך נראה לי )יותר מעניין.
ד.א
אם התמונות מאותו סט למה צבעי התמונה שונים?
1
תודה על הביקורת !
1.במקור יש שינויים מבחינת האור ככל שהשמש שוקעת. ואפילו באותה שעה כשהשמש נכנסת/ יוצאת מאחורי העננים או שינוי זוית קטן כבר נותן תאורה שונה. ואחיזה שונה של המצלמה.
2.בעריכה ניסיתי לחמם ולא דייקתי מספיק.
3. סליחה שמציק לכם הכמות, קשה לי להחליט מה לבחור וזה הפתרון, הפתרון של אחינועם להתיחס לאחת לא רע..

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד!!!
הציק לי כמה דברים קטנים
משו מעוות ברגליים של התינוקת בתמונה הראשונה הן נראות קטנות מידי לעומת הגוף, כנראה בגלל זוית הצילום.
בשניה הגופיה של התינוקת הפריע לי מאוד!! (במיקרים כאלו, בפרט בקיץ כדאי להוריד את הגופיה)
בשלישית קצת ריטוש...
בחמישית הגדלוה לא בפוקוס וזה מציק בעין.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1372077:
1
תודה על הביקורת !
1.במקור יש שינויים מבחינת האור ככל שהשמש שוקעת. ואפילו באותה שעה כשהשמש נכנסת/ יוצאת מאחורי העננים או שינוי זוית קטן כבר נותן תאורה שונה. ואחיזה שונה של המצלמה.
2.בעריכה ניסיתי לחמם ולא דייקתי מספיק.
3. סליחה שמציק לכם הכמות, קשה לי להחליט מה לבחור וזה הפתרון, הפתרון של אחינועם להתיחס לאחת לא רע..

לא התכוונתי לשינוי שנוצר מהחשיפה .
אולי זה נוצר בעריכה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1372024:

יכול להיות שמבחינה לוגית את צודקת
למרות זאת, התצלום הראשון משך לי את העין בצורה מצויינת, ולכן ההערה על הקומפוזיציה מיותרת מבחינתי.

• הוסף לסימניות
וואו...
איזה תמונות,
מחכה כבר לתמונות מוצלחות נוספות שלך.............

• הוסף לסימניות
יעללללללללל:)
ממש ממש ממש.מתנגדת לשיטת העלאת פחות תמונות בכל פעם!!!
פשוט בלעתי בצמא את תמונותייך. ממש לא היה לי מספיק...

משהו קטן: בתמונה הראשונה . זה נראה שצילמת אותה קצת מלמעלה. ובתמונה השלישית. סתם לידיעה בעלמא: את יכולה להוריד את הפצע ביד עם הכלי טלאי בפוטו שופ.
עלי והצליחי.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1372127:
יעללללללללל:)
ממש ממש ממש.מתנגדת לשיטת העלאת פחות תמונות בכל פעם!!!
פשוט בלעתי בצמא את תמונותייך. ממש לא היה לי מספיק...

משהו קטן: בתמונה הראשונה . זה נראה שצילמת אותה קצת מלמעלה. ובתמונה השלישית. סתם לידיעה בעלמא: את יכולה להוריד את הפצע ביד עם הכלי טלאי בפוטו שופ.
עלי והצליחי.:)
קטעים שכולם שמו לב לפצעון ולגופיה!
זה אופי כנראה, גם האמא כבר ביקשה לתקן..
בעיני זה חמוד אבל כמובן הכל לפי דרישת הלקוח.. זה הכי קל לתקן את זה!
תודה לכל המבקרות!!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1372028:
תודה על ההתיחסות המפורטת והמחכימה,
שאלה: את חושבת שאם הייתי מוציאה את נקודת המגוז מהפריים או ממרכזת את התינוקת זה היה יפה יותר?
באמת תמיד החוקיות והיופי צועדים שלובי זרוע?
מענין אותי, זה נראה שצילמתי מלמעלה? כי כמעט שכבתי על הרצפה...
- התיחסתי לכך בהודעה הקודמת. זה לא עניין של יופי, זה מושך את העין מהנושא של התמונה.

- דעתי היא, שכדי לשבור חוק בסיסי בקומפוזציה, צריך סיבה מוצדקת.
אני מצפה מצלם ששובר חוק מסוים, שתהיה לו סיבה מספיק טובה, למה הוא בחר לצלם בשונה מהכללים.
או במילים אחרות, למה הוא העדיף להתעלם מהכללים ולצלם בצורה כזו או אחרת.
ולא משהו בסיגנון: לא הפריע לי לשבור את הכלל הזה ולכן התעלמתי ממנו.

- בקשר לזוית הצילום. אני מסתכלת שוב תוך כדי שאני מסתירה את את החלק העליון של התמונה ואת צודקת.
כנראה שכל הספייס הזה למעלה, משלה את העין ונתן לי את התחושה כאילו זה צולם לא מגובה העיניים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1372077:
1
3. סליחה שמציק לכם הכמות, קשה לי להחליט מה לבחור
כשאת מסננת את התמונות, את כבר עושה לעצמך סיער מוחות.
זה חלק בלתי נפרד מהלמידה ולא פחות חשוב מהביקורת שאת מקבלת כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1372308:
- התיחסתי לכך בהודעה הקודמת. זה לא עניין של יופי, זה מושך את העין מהנושא של התמונה.

- דעתי היא, שכדי לשבור חוק בסיסי בקומפוזציה, צריך סיבה מוצדקת.
אני מצפה מצלם ששובר חוק מסוים, שתהיה לו סיבה מספיק טובה, למה הוא בחר לצלם בשונה מהכללים.
או במילים אחרות, למה הוא העדיף להתעלם מהכללים ולצלם בצורה כזו או אחרת.
ולא משהו בסיגנון: לא הפריע לי לשבור את הכלל הזה ולכן התעלמתי ממנו.

- בקשר לזוית הצילום. אני מסתכלת שוב תוך כדי שאני מסתירה את את החלק העליון של התמונה ואת צודקת.
כנראה שכל הספייס הזה למעלה, משלה את העין ונתן לי את התחושה כאילו זה צולם לא מגובה העיניים.
אני אצטרך להאמין לך כי רק לפני שבועיים התחלתי לימודים ולא מבינה כלום בכללי צילום.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1372090:
תמונות יפות מאוד!!!
הציק לי כמה דברים קטנים
משו מעוות ברגליים של התינוקת בתמונה הראשונה הן נראות קטנות מידי לעומת הגוף, כנראה בגלל זוית הצילום.
בשניה הגופיה של התינוקת הפריע לי מאוד!! (במיקרים כאלו, בפרט בקיץ כדאי להוריד את הגופיה)
בשלישית קצת ריטוש...
בחמישית הגדלוה לא בפוקוס וזה מציק בעין.

בהצלחה!

מצחיקולה,
בגיל הזה הרגליים באמת קטנות לעומת הגוף..במיוחד אצל תינוקות גמישים שיושבים "פרפר" והברכיים נוגעות ברצפה.. זה נראה כזה קטנציק! יאאאאמי לטרוף את התינוקת הזאת!
תנסי לשבת ככה, נראה אותך....:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה