ילדים גן הורדים..

• הוסף לסימניות
מקסים.
בתמונה האחרונה נראה שהעיניים עברו עיבוד מוגזם..
הן חדות מידי ביחס לכל התמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1372431:
מקסים.
בתמונה האחרונה נראה שהעיניים עברו עיבוד מוגזם..
הן חדות מידי ביחס לכל התמונה.
יקירתי, זה באורגינל! שופי על המקור..
ועל זה אמר מי שאמר:
יא עיוני!

• הוסף לסימניות
דעתי:
אהבתי מאוד את התמונה שלישית והאחרונה, אם כי שתיהן חייבות פלסטר, השלישית צריכה פלסטר לפצעים ואחת לפני אחרונה- אם את בוחרת בחיתוך הזה שבו את חותכת את הסוכריה ואין לה נוכחות אז הלחלוכים מסביב לפה מיותרים (רק אחרי שראיתי את המקורית חשבתי שאולי השארת אותם כדי שיראו שזה מהסוכריה, בחיתוך שבחרת זה לא מובן).

בנוסף הן צריכות חימום, ומסכימה עם אחינועם בעניין הקומפוזיציה של 1, ומוסיפה שקווים נפגשים כאלה יכולים לתרום ליצירת קומפוזיציה ממש טובה אם מנצלים אותם נכון, אמנם כאן המיקום של הילדה לא משהו.

דעה אישית שלי: הגופיה לא מפריעה בכלל, זה מוסיף טבעיות לתמונה וזה לגמרי חמוד, והשלישית היא הטובה בסט מבחינת התפיסה של ההבעה, הזרימה והכל, שזה בעיני מאוד חשוב.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1372352:
מצחיקולה,
בגיל הזה הרגליים באמת קטנות לעומת הגוף..במיוחד אצל תינוקות גמישים שיושבים "פרפר" והברכיים נוגעות ברצפה.. זה נראה כזה קטנציק! יאאאאמי לטרוף את התינוקת הזאת!
תנסי לשבת ככה, נראה אותך....:D

מתוקהלולה
נפגשתי ואני נפגשת עם הגיל הזה הרבה, ועדיין אני חושבת שיש שם עיוות כלשהו.
התינוקת באמת מתוקה!
אם אני נראית לך בת חצי שנה...:D:rolleyes:

הצלחות

• הוסף לסימניות
יעלי יפה מאד..!!!
כמה הערות בכללי:
הגוונים חיוורים,חסרי חיות וקצת קר.
אני אוהבת את התמונה הראשונה כמו שהיא,בעיניי היא הכי יפה פה.

לגבי הרגליים הקטנות - אני חושבת שהיא פשוט לובשת חולצה מאד גדולה ,זה כנראה אמור להיות שמלה או טוניקה אבל כרגע זה נראה כחולצה ולא רואים את המותן. זה מה שעושה רושם כזה מעוות. (להבא כדאי להקפיד להוריד גופיה,ושהחולצות יהיו נקיות ובמידה מתאימה.)

שימי לב שבתמונה עם שלושתם ברכבת חוץ מהתינוקת אף אחד לא בפוקוס זה בגלל הצמצם המאד פתוח שלך,אם את רוצה לצלם בצמצם פתוח יותר מילד אחד שימי את כולם באותו המישור ולא אחד אחרי השני. (כמו בזו על השביל.) וזה עדיין סיכון מאד גדול לצלם ב1.8...

בתמונה שלהם על השביל נכנס לך מישהו לתמונה מצד שמאל... ;)

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות לילדים מתוקים במיוחד!
רואים שיש לך עתיד מזהיר! לא יזיק טיפה לחמם את התמונות, במיוחד שלושת הראשונות והאחרונה

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
יואו, איזה ילדים מטריפים, את התינוקת בא פשוט לזלול
התמונה הראשונה - פוסטר, שאר התמונות גם מקסימות
כמו שאמרו לפני, התמונות קצת קרות מידי חוץ מ2 האמצעיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה