ילדים הם כמו פרפרים

• הוסף לסימניות

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/core\/image\/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP\/\/\/wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw=="}[/IMG2]​
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/core\/image\/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP\/\/\/wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw=="}[/IMG2]​
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/core\/image\/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP\/\/\/wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw=="}[/IMG2]​ יש כאלו, שמיד דופקים פוזות.
ויש את אלו, שהרבה זמן עובר, עד שהם נפתחים, מסכימים להגניב רבע לחיוך, ולהשתולל קצת.
כאן זה לא קרה, ילד סנוב, שמר על עצמו חזק.
לא להוריד את התמונות מהאתר.

• הוסף לסימניות
השניה.

• הוסף לסימניות
סט מהמם!
השניה חלום!

• הוסף לסימניות
עם כל זה,
יצא לו תמונות מטריפות!

• הוסף לסימניות
התמונות יפות והעיבודים מיוחדים
נראה לי יש לך סטיית פוקוס. מפוספס כאן.

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!
גם לי נראה שמשו קרה לפוקוס..

• הוסף לסימניות
תמונות פצצתיות.
הראשונה והשלישית לוקחות.

• הוסף לסימניות
תמונות ועיבודים יפים!
על הפוקוס קבר אמרו

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות
אהבתי במיוחד את העיבוד של השניה

• הוסף לסימניות
הראשונה חזקה ותופסת את העין, ממש מעולה (לפתוח סטופ בפנים? אולי)
השניה טובה הרבה פחות, מבחינה טכנית היא בסדר, אבל זווית הצילום וצורת הישיבה מרגישים קצת "על הדרך"
השלישית יפה, משהו נאבד שם קצת בצד הטכני, יכול להיות עיבוד יתר, חסר לי קונטרסט בפנים.
הרביעית מיותרת.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
בכל התמונות הפוקוס מדויק, רק בתמונה השלישית זה קצת התפספס, ומודגש יותר בהקטנה הזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;n4889137:
הראשונה חזקה ותופסת את העין, ממש מעולה (לפתוח סטופ בפנים? אולי)
השניה טובה הרבה פחות, מבחינה טכנית היא בסדר, אבל זווית הצילום וצורת הישיבה מרגישים קצת "על הדרך"
השלישית יפה, משהו נאבד שם קצת בצד הטכני, יכול להיות עיבוד יתר, חסר לי קונטרסט בפנים.
הרביעית מיותרת.

תודה על התגובה, אני ממש מעריכה פרוט כזה
אעלה בהמשך את התמונה השלישית בלי עיבוד, בשביל שאבין אולי יכלתי להציל את התמונה יותר

• הוסף לסימניות
איך אהבתי את הראשונה!
גם השלישית יפה מאוד (חוץ מהפוקס שנראה שברח לעץ קדימה)

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי שברח הפוקוס,
אבל פתחתי את התמונות, והופ - הוא חזר!
תמוה...
תמונות מדהימות.
בעיקר אחרי הפתיחה...

• הוסף לסימניות
תמונות יפייפיות
הראשונה במיוחד וגם השלישית מדהימה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה