ילדים ומשקפיים.

• הוסף לסימניות
שאלה: האם קיימת אופטיקה המוכרת מסגרות משקפיים חזקות הנשארות על אף ילדי ישראל האנרגטיים והמשקפיים לא זקוקות להלחמה/שיפוץ/החלפה מידי שבוע, שבועיים?
-שאלתי היא מעין סקר לדעת האם חוזק המשקפיים תלוי באופי הילד הרחפן/שובב או שיש משקפיים טובות באמת שצולחות את זמן ההפסקה בחיידר ונותרות שלמות?
אודה לעונים מנסיון, ואשמח על הדרך לקבל תנחומים:eek:

• הוסף לסימניות
טרופיק בכנפי נשרים י-ם

• הוסף לסימניות
אפשר גם לעשות ביטוח בעינית
או ששמעתי שיש להשיג ב-20 ש"ח בירושלים משהו לתלמידים לא יודעת איך ואיפה לא בררתי
אם תרצי אברר לך-ואז מקסימום הלכו 20 ש"ח ולא כמה מאות...

• הוסף לסימניות
20 ש"ח בשיתוף ואישור עיריית ירושלים.

• הוסף לסימניות
ופתרון לילדים לא ירושלמיים -יש? (אנחנו במודיעין עילית, ואין לי חשק לחזור על השטות לעשות משקפיים באופטיקה מחוץ לעיר, ואז כל תיקון/שינוי מצריכים יציאה בינעירונית מיוחדת)
אבל באמת יש כזה דבר משקפיים חזקות?

• הוסף לסימניות
לאחרונה קניתי לילדי משקפים עשויות מקשה אחת
ואכן הן שורדות תקופה ארוכה
אמנם במריבה אחת הצליחו לשבור את הידית שהחלפה שלה עלתה 20 ש"ח
אבל המסגרת הקדמית נשארה שלימה ויפה

רוב המשקפיים מיצרים שני עיגולים ומלחימים באפון
את המשקפיים הללו מיצרים כשכל החזית עשויה מחלק אחד לא הלחמה
המשקפים עדכניות ויפות
קניתי בב"ב בחנות גורא במחיר של 170 ש"ח כולל עדשות
ומרוצה מאוד, גם משרות התיקונים. מהיר וזול

• הוסף לסימניות
במכבי מקבלים החזר של 400 ש"ח (או של 200)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;663634:
במכבי מקבלים החזר של 400 ש"ח (או של 200)

נכון ,אבל רק בחנויות מסוימות שההפרש שצריך לשלם מגיע כמעט למחיר רגיל בחנות אחרת, רק שאמרו לי שזו איכות לגמרי אחרת וכו' וכו' הייתי לאחר יאוש ממשקפים קודמות שלא גמרתי לתקן והחלטתי שאין לי מה להפסיד כי את המחיר הזה אני בכל מקרה ישלם (את גובה ההפרש), קניתי משקפיים שבסופו של דבר המחיר שלהם 690! ש"ח(400 החזר+290 תוספת...) וקיויתי לטוב, לאחר 3 ימים של חג (לא הפסקה ולא חיידר) הידית ,שלפי דברי המוכרת היתה אמורה להיות מיקשה אחת ,נשברה! נכון, הם לקחו אחריות ותיקנו את המשקפיים אבל רק אחרי כשבוע למרות שהרופא אמר שזה דחוף, ועכשיו ,אחרי חודשיים ,המשקפיים אומנם שלמות אבל די מעוותות. יש לציין שהילד מאד שובב אבל בפרוש לא "היפר".
אה, כן, המשקפיים באמת יפיפיות (לעומת הקודמות שהיו די מכוערות.).

• הוסף לסימניות
זו עיסקת חבילה, ילדים, משקפיים והלחמות...

• הוסף לסימניות
יש משקפיים של חברת KIDO הם מאוד חזקות. אצלי הם החזיקו מעמד כשנה. (כמובן עם כמה תיקונים)
אבל אם אני לא טועה יש להם משקפיים בעיקר לילדים קטנים.

• הוסף לסימניות
לבתי המשקפיים יושבות כ"כ טוב באזניים והם פשוט לא זזות לה, שימו לב לזה. (עינית)

• הוסף לסימניות
אין בפי מילות ניחומים, לצערי, כי נסיוני (הישן מאוד, אמנם) בעניין זה מר מאוד (לאחר שכל זוג משקפיים שכן על אפו של בני לכל היותר יממה אחת שלימה ושבועיים בתיקון באופטיקה). אבל למען ה', למה משקפיים נשברות?? משקפיים טובים, יפים, נופלים, מתעקמים, נשברים, נעלמים, עולים המון כסף, אבל בלשון זכר!!

• הוסף לסימניות
העידוד היחיד שלי הוא שזה עובר בסוף :) (שונאת שאומרים לי את זה, אבל הנה גמני אומרת את זה כעת :p )

לא ראיתי הבדל בין חברות המשקפיים מבחינ ת החוזק (מנסיון עם 4 ממושקפים החל מגיל שנה ומעלה)
כן ראיתי הבדל בילדים שזה להם השנה הראשונה שבה הם מתרגלים למשקפים
שאז קורים רוב הסיפורים של האבדות, שבירות, התקלויות וכו'.

היה לי גם מקרה עם בת שאיבדה המון את המשקפים
ורק לאחר שנה עלינו על זה שהמספר שנקבע לה לא היה נכון
כי ילד לא אמור לרצות להוריד את המשקפים, אם הוא רואה בזה יותר טוב
הרי כל אחד רוצה לראות יותר טוב ולהגדיל ב- כך את איכות חייו
ובדיוק לכן היא הורידה המון את המשקפים. פשוט בגלל שהמספר לא תאם למה שהיא היתה זקוקה

לגבי מכבי - לא תמיד זה משתלם (בפרט במשקפים יקרות)
אבל הסטנדרט הזול שווה בהחלט!

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
בקופ"ח כללית - משקפיים חינם לילדים עד גיל 18

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;663981:
המנסיון עם 4 ממושקפים החל מגיל שנה ומעלה

בהצלחה!!
איפה היית שכשחיפשתי בעלי ניסיון בהרכבת משקפיים לבני שנה? אשמח לשמוע מניסיונך. אני על סף יאוש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טונר;663701:
לבתי המשקפיים יושבות כ"כ טוב באזניים והם פשוט לא זזות לה, שימו לב לזה. (עינית)
עם כל הכבוד לעינית, הסיבה למשקפיים תקינים ויושבים היא ביולוגית פשוטה- היא לא בן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה