פנינה ריימונד
סטיילינג זה כל הסיפור :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
אימאלה ואבאלהההההההההההההההההההההההההההההההסטודיו חדש עם אביזרים חדשים
תודה רבה אני רוצה להגיד שאני ממש נהנית מהעיצובים של הבגדים שלך ממש מיוחדאימאלה ואבאלההההההההההההההההההההההההההההההה
מה כתבת? אני חייבתתתתתת
תנו קישור---
אפשר להחליף פה רקעים לתמונות?Featured AI Image Generator : Turn Text to Images | PromeAI
Discover featured stunning AI Image Generator at PromeAI. Write a description and the AI Image Generator can assist you in rapidly creating impressive visual artworks.Our AI Image Generator understands natural language and structured prompts, ensuring top-notch image generation.www.promeai.pro
![]()
AI Art Generator: Create Stunning AI Art
AI Art Generator App. ✅ Fast ✅ Free ✅ Easy. Create amazing artworks using artificial intelligence.creator.nightcafe.studio
נראה לי שכן, לא ניסיתיאפשר להחליף פה רקעים לתמונות?
נגיד לתת לו תמונה בים שיהפוך ליער?
כן כל זה אני יודעת, מעניין אותי בדיוק מה הפרומפט ייתן ב-promeaiתודה רבה אני רוצה להגיד שאני ממש נהנית מהעיצובים של הבגדים שלך ממש מיוחד
ובקשר למה שאני כותבת זה תינוק או תינוקת ניו בורן עם הבגד שאני רוצה לתינוקת שמלה מפוארת על איזה רקע שרוצים ושזה יהיה בסטודיו
בתמונות האילו כתבתי בעיקר סגנון וינטג'
כן, יש אפשרות להעלות תמונה ולשחק אתה כמה שרוצים, לא יודעת אם בכל האתרים, שווה לקרוא את זה- בזכות הספרן הגעתי לתוצאות מרשימותאפשר להחליף פה רקעים לתמונות?
נגיד לתת לו תמונה בים שיהפוך ליער?
www.prog.co.il
אגב, ידעת שpromeai מבין עברית?כן כל זה אני יודעת, מעניין אותי בדיוק מה הפרומפט ייתן ב-promeai
הוא מתרגם נכון, אבל מעדיפה שגוגל יתווך בינינו...אגב, ידעת שpromeai מבין עברית?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים