ילדים זה שמחה!

• הוסף לסימניות
הראשונה מקסימה
מידי קונטרסטי ורווי

• הוסף לסימניות
הראשונה והאחרונה מצויינות !

עריכה ( לענ"ד ) מוגזמת
הייתי רוצה לראות את המקור

• הוסף לסימניות
חנה, תפיסה נהדרת בראשונה.
גמאני רוצה לראוות מקורי.
תורידי את הצהוב הזה הוא מידי

• הוסף לסימניות
אתן צודקות, למרות שאני אהבתי יש בזה מיוחדות, לא?!
אולי אני קצת יוריד מהצהוב...
הראשונה בסדר?

• הוסף לסימניות
בלי להיות צלמת
את אוטמת המון פרטים שיכלו לראות בלי ההגזמה של העיבוד
תסתכלי על הידיים איזה כהות
השיער שרוף לגמרי
והעצים מאחורה ממש שחורים
אבל תפיסות באמת יפות!

• הוסף לסימניות
ולומדים מכאן ש'קונטראסט' ו'רוויה' הן הגדרות כלליות ובעייתיות מאד בתאורה שמלכתחילה היתה קונטרסטית.
כשהגברנו קונטראסט, הכהנו את הצללים וכמעט שרפנו אותם, ואת הבהירים פתחנו באופן גורף ואיבדנו פרטים בשיער ובלחיים...
הדרך היעילה היא קצת יותר ב'פינצטה'. לא משנה הכלי, אבל כל רמת גוון ועוצמת צבע בנפרד. צללים, כהים, בהירים...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ניסיתי משהו בכיוון.

• הוסף לסימניות
הי, אני מכירה את המדהימים האלה!!
תמונות מדהימות! אחת אחת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה