תנו לי ביקורת ילדים חיוכים וקצת טבע ♣

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חח
אולי בכל זאת:p
ממש בקטנה התמונה הרביעית קצת חשוכה ברקע ולא לגמרי פונה למים מבחינת רקע.

כלומר הייתי מצלם מזווית אחרת - מעט יותר בצד שמאל כך שתיהיה יותר פניה אל המים. עץ אחד שיכנס לרקע גם טוב....

• הוסף לסימניות
כמו תמיד מפילה לסתות..
הכל מושלם ללא יוצא מין הכלל!
כמו תמיד מפרגנת ברמות..;)

ממש בקטנה התמונה הרביעית קצת חשוכה ברקע ולא לגמרי פונה למים מבחינת רקע.

כלומר הייתי מצלם מזווית אחרת - מעט יותר בצד שמאל כך שתיהיה יותר פניה אל המים. עץ אחד שיכנס לרקע גם טוב....
מבטיחה לך שחמש דקות ניסיתי להבין למה התכוונת ולא צלח, טוב אולי בגלל שזה ממש בקטנה..

• הוסף לסימניות
א. הרקע חשוך. מה לא מובן בזה.

ב'. זווית הצילום.
מאיפה שצלמת. הייתי זז מעט שמאלה. ככה היו רואים את המרחב של המים באופן מושלם יותר.. זה הכי פשוט שבעולם.

לא צריך לקחת ביקורת ללב. יותר לכיוון מעשי של הפעם הבאה...

• הוסף לסימניות
מוווווושלם!!!!!!!!
צבעים מאלפים
ממש עוצר נשימה...

• הוסף לסימניות
מושלם!
הצבעים התפיסות והעיבודים
פשוט הכל כ''כ יפה!!

• הוסף לסימניות
חלום של תמונות.
כל תמונה מיוחדת בפני עצמה.

• הוסף לסימניות
סט משגע!!
עיבוד אלוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה