ילדים לצילום

• הוסף לסימניות
שלום לכם!!!
אני מחפשת ילדים או ילדות לצילום לאריזת משחק
המשחק לא משווק פה בארץ ולא לציבור שלנו לכן הילדים צריכים להיות אוניברסליים
מכל הסוגים והגוונים!

מישהו יודע אולי או יכול להמליץ על ילדים כאלו או יודע איפה אני יכולה למצוא 2-3 כאלו?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אולי בבתי''ס של קירוב
עשויים מאד להתלהב אפילו

• הוסף לסימניות
אילו גילאים?
אם את מחפשת קטנים זה פותר את בעית האוניברסליות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;1149854:
אילו גילאים?
אם את מחפשת קטנים זה פותר את בעית האוניברסליות.

למה פותר?

• הוסף לסימניות
לא חושבת שהיא התכוונה דווקא לסממנים דתיים במילה "אוניברסליות".

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי בכלל לדתיים!
אוניברסליים התכוונתי למשמעות המילה למשל ילד אתיופי וילדה בלונדינית או ילד סיני וכו'
מבינים?

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שהבנתי :)

רק לא חושבת שאת מחפשת במקום הנכון...

אפשר לפנות לסוכנות דוגמנות לילדים (יש דבר כזה) - בדר"כ המחירים שדורשים עבור ילדים קטנים במיוחד כשמדובר בפרוייקט צילום חד פעמי - הוא לא גבוה.

כמו"כ ניתן לפרסם בפורומים לציבור הכללי שם כל הורה מתאווה לכך שבנו/ביתו יהיו דוגמנים...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש כאן למישהו עוד מידע?
זה דחוף לי ממש.....

• הוסף לסימניות
איזה גילאים?

• הוסף לסימניות
7-10

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי

• הוסף לסימניות
הודעה פיצפונת בפייס' ואת מוצפת אין סוף בקשות. אם יש לך נגישות פתרת את הבעייה

• הוסף לסימניות
זה עדין רלוונטי?
(כי יש לי מישהו, ילד בן שבע, רוסי יפהפה שההורים שלו מוכנים לדבר על זה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה