"ילדים מספרים על עצמם 8"

• הוסף לסימניות
הספר "ילדים מספרים על עצמם 8"
שאיירתי
עכשיו בחנויות...:)

• הוסף לסימניות
את לא צריכה לחתום למטה, בשביל שידעו שאת ציירת.
הציורים מדברים בעד עצמם.

מתוק מדבש, כרגיל
חני

• הוסף לסימניות
ההבעות של הילדים בעיניים כ"כ משקפות..

• הוסף לסימניות
יפהפה!!!
הילד הגדול על הסולם חבלים - מתווווווווווווווווווווווק.............
יואו פשוט לאכול אותו, ההבעה והעיניים.. משהו!
הצלחה!!

• הוסף לסימניות
מקסים! הבן שלי מחכה לקנות את הספר!

• הוסף לסימניות
ראיתי אתמול באור החיים...
משהו משהו!
הסגנון החינני שלך לקילומטר!
המון הצלחות!
שבת שלום

• הוסף לסימניות
מהכריכה זה נראה ממש מדליק למה את לא מציגה איורים מתוך הספר?

• הוסף לסימניות
כמו תמיד את מצליחה להפתיע עם איורים מעולים!
מושך את כולם- מילדים עד מבוגרים.
באמת סגנון חינני לקילומטר!

• הוסף לסימניות
הציורים מדהימים!!

רק דבר אחד קטן, שאיני מבין את הסופר המחנך הדגול, מדוע צריכים להיות על הכריכה רק ילדים עם הבעות לחוצות/עצובות, בוכים או רבים? מה חינוכי בזה??
יכול להיות שרק לי זה מפריע. סליחה...

בכל אופן, שוב, הציורים מיוחדים ויפהפיים!!!

• הוסף לסימניות
רק אני נזכר ביוני כשאני רואה ילדים מספרים על עצמם?
ציורים מיוחדים (שלא לומר, מהממיייייים...)

• הוסף לסימניות
ציורים מדהימים כמו תמיד . הערה קטנה - המבט של הילדים נראה בעיני תינוקי יותר מכפי גילם , למה זה כך?

• הוסף לסימניות
דבורה, ראיתי את הספר בחג אצל גיסתי ואני חייבת לומר-
אני והבת שלי הגדולה התפעלנו ממש מהציורים!!
מלאי פרטים, הבעה, צביעה ש"ל מהממת. שדרוג ענק!!!
תעלי כמה להנאת כולם כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה