נכתב ע"י ויזואלי;1358401:אני מהמרת נכון אם אני אומרת שאת אוהבת למדוד פוקוס מנקודת האמצע?
נכתב ע"י srp;1358470:יפה
מפריע לי שבכולן כמעט המצולם הוא מול המצלמה עם הגוך וכו'
אין לי הרגשה של עומק שדה וכו'
מקווה שהובנתי...
נכתב ע"י טירה;1358616:ליבי - תמונות מקסימות וילדים מתוקים
התאורה רכה והעיניים מוארות בצורה מחמיאה
ובכלל כל האווירה עם אבנים ואפילו הגדר הכחולה שכ"כ מאפיינת את צפת
אהבתי מאוד את המסגור של החלון
נכתב ע"י השקעה;1359300:סתם שאלה..מה צריך כדי להרגיש את צפת? קניון צפת?
.
חחח נכוןנכתב ע"י סימולציה;1359306:נראה לי שהרוב פה לא מבינים את העקיצה...![]()
בקיצור- "צפת להמונים"נכתב ע"י סימולציה;1359306:נראה לי שהרוב פה לא מבינים את העקיצה...
אה, והתמונות - פשוט יפות. הכי אהבתי את התמונה האחרונה, שהשמש על הילד.
ושתדעו לכן, שגם אם זה לא נראה ככה, למצוא בצפת מקומות מספיק ראויים לצילום, זה בהחלט אומנות. צריך למצוא מקום מספיק שקט כי אחרת כל רגע עוברים מליון תיירים, שיהיה מטופח (וחסרים כאלה מקומות) שיהיה מספיק גדול כדי שלא יראו מאחורה איזה כביש מקרטע וכו'...
אבל את הצלחת...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים