דרוש מידע ילדים משחקים במדרגות הבניין - מקובל?

• הוסף לסימניות
יש אצלינו בבניין כמה ילדים שבאופן קבוע משחקים במדרגות המובילות לקומה שלי.
לי אישית זה מאוד מפריע, הם שם המון בצהריים, משחקים משחקי קלפים וחוסמים את כל המעבר. מיותר לציין שכשמבקשים מהם לזוז קצת ולפנות מעבר הם זזים 2 ס"מ, גם כשאני צריכה לעבור עם עגלה, עם קניות - כל פעם צריך להקים אותם ולחכות שכל החבורה תקום ותזיז את חלקי המשחק. שאלתי היא - האם זו תופעה נורמלית ומקובלת? יש מה לעשות עם זה? יש לי בכלל זכות לחפש פתרון או שחדר המדרגות של כולם והם יכולים להמשיך?
אולי לדבר עם ההורים שיעברו למדרגות שיורדות לקומה מתחת שאליה אפשר להגיע עם מעלית?

כמה הערות להדגשת המצב:
גרה ביחידה שבנויה כקומה נוספת על הבניין. יש מעלית עד הקומה מתחתיי, הם משחקים על המדרגות המובילות לקומה שלי שהן הדרך היחידה להגיע אליה. בנוסף, הרבה פעמים גם משאירים בלגן, אבל זה פחות מפריע לי מהמעבר החסום.

• הוסף לסימניות
מוכר מאוד מאוד 🙁
אצלינו מה שניסו זה לשים פתק בניסוח נעים בלובי של הבניין.

זה לא עבד, למי ששאל😉

• הוסף לסימניות
מה יעזור לכם לכתוב פה?
ההורים שלהם גם בפרוג?

ברור שזה לא לעניין ולא מקובל, אבל כאן לא יעזור לכם לכתוב על זה.
לא ביקשתי שטתפלו בבעיה. שאלתי אם ז מקובל. אני לא יודעת כי גדלתי בבנין שהיה בו לובי גדול למשחקים, מה שכאן אין

• הוסף לסימניות
מוכר מאוד מאוד 🙁
אצלינו מה שניסו זה לשים פתק בניסוח נעים בלובי של הבניין.

זה לא עבד, למי ששאל😉
זהו, שזה רק בקומה הזאת, והיא היחידה שחייבים להגיע אליה דרך המדרגות:cautious:

• הוסף לסימניות
זהו, שזה רק בקומה הזאת, והיא היחידה שחייבים להגיע אליה דרך המדרגות:cautious:
גם זה מוכר :(
אצלינו אומנם אין מעלית שהופכת את הקומה לאחת ויחידה שבה חייבים את המדרגות אבל יש קומה שמשום מה רק אליה הילדים התחברו😢 והם יושבים שם כל אחר הצהריים.
ואין באמת מה לעשות.

על זה ענו לפני:
תכירי- בנין עם ילדים...

• הוסף לסימניות
כן, רק התכוונתי שזה לא בעיה כללית של הבנין. ולא יודעת כמה מהם קוראים מודעות...
ההורים אמורים לדעת לקרוא... ואת יכולה לשים גם במעלית, שם בד"כ מתעכבים יותר משניה.

אבל לא לבנות על זה, עוזר מקסימום לילדים שההורים שלהם מתחשבים באופן חריג (העיקר שהוא בתוך הבניין ולא קר לו בחוץ👿)

• הוסף לסימניות
איפה גרת לפני?
תכירי- בנין עם ילדים...
האמת שהייתי מופתעת. כילדה שיחקנו המון בלובי אבל משחקים כמו כדור, חבל, גומי ומחבואים.
קלפים, שיעורי בית וציורים - מעולם לא עלה בדעתי לעשות מחוץ לבית, וכך גם ילדי הבנין עד היום

• הוסף לסימניות
פשוט תגידי לילדים שישבו קומה אחת למטה- לפני קומת המעלית האחרונה

• הוסף לסימניות
למה שלא תנסי לדבר עם ההורים?
אם אני חושבת על זה הייתי מתחרפנת שילדים מדברים לי מתחת לאוזן בהרבה משעות היום...
בשביל זה יש רחבת משחקים, דשא וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה