דרוש מידע ילדים משחקים במדרגות הבניין - מקובל?

לדעתי עדין ומתנצל מידי,
טוב להיות אדיבים אבל עם זאת ברורים והחלטיים.
כן גם לי היה נראה החלק של 'אם אתם חושבים שזה רעש סביר אז לא רוצים להעיר' או משהו כזה... לא מכירה את השכנים אצלכם אבל נראה לי מידי נותן להם אופציה להגן על עצמם...

כן גם לי היה נראה החלק של 'אם אתם חושבים שזה רעש סביר אז לא רוצים להעיר' או משהו כזה... לא מכירה את השכנים אצלכם אבל נראה לי מידי נותן להם אופציה להגן על עצמם...
סוג שכנים שלדעתי להגיע אליהם בטוב יתן להם להרגיש טובים ולשמור על השקט
אם אני יגיע עם דרישה הם יתחילו לחשוב האם הם חייבים

סוג שכנים שלדעתי להגיע אליהם בטוב יתן להם להרגיש טובים ולשמור על השקט
אם אני יגיע עם דרישה הם יתחילו לחשוב האם הם חייבים
אז אולי אצלם זה כן ילך... אני יודעת שאצלנו בבנין היה בעיה ששכנים היו זורקים דברים לחצר של משפחה בקומת קרקע ממש ברמה של לכלוך ונזק לרכוש וכו', והם תלו שלט נחמד שהם אספו את כל החפצים לקצה החצר ושומרים את זה למי שזרק למשך חודש או משהו כזה ואח"כ זה הפקר ובסוגרים כתבו שישמחו אם יהיה אפשר לשמור על הילדים שיזרקו פחות חפצים מהחלונות... לא חושבת שזה עזר להם כמו שאני מכירה את השכנים... אבל אולי אני טועה.

יש אצלינו בבניין כמה ילדים שבאופן קבוע משחקים במדרגות המובילות לקומה שלי.
לי אישית זה מאוד מפריע, הם שם המון בצהריים, משחקים משחקי קלפים וחוסמים את כל המעבר. מיותר לציין שכשמבקשים מהם לזוז קצת ולפנות מעבר הם זזים 2 ס"מ, גם כשאני צריכה לעבור עם עגלה, עם קניות - כל פעם צריך להקים אותם ולחכות שכל החבורה תקום ותזיז את חלקי המשחק. שאלתי היא - האם זו תופעה נורמלית ומקובלת? יש מה לעשות עם זה? יש לי בכלל זכות לחפש פתרון או שחדר המדרגות של כולם והם יכולים להמשיך?
אולי לדבר עם ההורים שיעברו למדרגות שיורדות לקומה מתחת שאליה אפשר להגיע עם מעלית?

כמה הערות להדגשת המצב:
גרה ביחידה שבנויה כקומה נוספת על הבניין. יש מעלית עד הקומה מתחתיי, הם משחקים על המדרגות המובילות לקומה שלי שהן הדרך היחידה להגיע אליה. בנוסף, הרבה פעמים גם משאירים בלגן, אבל זה פחות מפריע לי מהמעבר החסום.
לא קראתי את הכל אבל העצה היחידה שעזרה לנו במקרה דומה היא: לשפוך מים על הרצפה לפני שהילדים מגיעים וכך הם לא ישבו שם... עד שהם יתרגלו למקום אחר.

אצלינו בבניין ילדים משחקים בכדור רגל בקומה שלנו עד השעה 9+ בערב היום החלטתי שזהו
הכנתי מודעה (כתיבה שלי עם עריכה קטנה של GPT)
ובהמשך הערב אני יתלה את זה בעז"ה
מצרף בקובץ פתוח לטובת הציבור
הזוי
ממש הזוי
ועוד שצריך ממש להתחנן במכתב כזה
לאן הגענו איפה ההורים? איפה בין אדם לחברו?
עזבו את זה, איפה להיות בן אדם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה