- הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה כהן;1344586:והאמא....
גם סטנדרטית????
התמונות מיוחדות אחת אחת ובכלל לא
סטנדרטיות!!!
נכתב ע"י חיוך;1344597:התמונה הראשונה!!
מותר לשאול באיזה ציוד השתמשת?
תודה!!
נכתב ע"י RacheliM;1344608:קנון 6D ועדשה 85 1.8
![]()
ארבעה,תודהנכתב ע"י GRN;1344617:ילדים מדהימיםםםםםםםםםםם
מעלפיםםםםםםםםםםם
זה סטנדרטים זה?
ואוווווו! אין דברים כאלההההה!!!!!!!!!!
התמונה השלישית המוצלחת מבין השלושה. השניה גם אהבתי, אבל הקומפוזיציה לא משהו.
נכתב ע"י חיוך;1344618:מה ההבדל בינו לבין ה- D7
ואיך החלטת ללכת על המצלמה הזו?
נכתב ע"י RacheliM;1344630:ארבעה,תודה
ה7D היא קרופ. 6D היא פול פריים.
המצלמה הקודמת שלי (550D) התחילה להראות אותות מצוקה,מה שגרם לי לחשוב מהר על מצלמה חדשה.
ואם כבר להשתדרג אז למה לא ללכת על פולפריים...
אחרי התייעצות עם ניק 'הגלים' שעזר לי מאד,נפלה ההחלטה.
![]()
נכתב ע"י חיוך;1344651:אשמח אם מישהו יסביר לי סוף סוף מה המשמעות של מצלמת קרופ ופול פריים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים