- הוסף לסימניות
"פה טמון הכלב" כלומר מכאן נובע החשש שלו כי קרו דברים מעולם. מקווה שיעבור מהר ולא נכנס שוב ללופ הזה כעת עם סוריה, ימ"ש כבר.. אבל מהרררררררבמקרה של הבן שלי, הוא לא פחד מאזעקות כשהוא היה ער
הוא דווקא נהנה מהם
הוא רק פחד שתהיה אזעקה כשהוא יישן ונשכח ממנו
האמת שקרה פעם אחת שהוא נרדם על הספה בליל שבת והיתה אזעקה באמצע הלילה והוא לא שמע
כמובן שנכנסו לכל חדרי הילדים להעיר את כולם אבל רק אחרי שהגענו לאזור המוגן, שמנו לב שמישהו חסר
זה כבר היה אחרי כל הבומים אז לא טרחנו להעיר אותו
הילדים כמובן סיפרו לו בבוקר שהיתה אזעקה ולא הערנו אותו ומאז הוא ישן במיטה שלי ליתר בטחון
וואי מוכר עד להחריד!! ומצחיק ומנחם שכוולם אותו דבר.אה.. ברור... אני שוכבת לידו במיטה שלו עד שנרדם (כשאני עוד ערה יש לי כח להיות יותר חזקה) ואז הוא עובר אלי. הבוקר קמנו עם 4 ילדים איתנו בחדר. 2 איתי 2 עם בעלי.
התינוקת עם חום אז גם הייתה איתי וגם בן ה- 4....
אמרתי להם שיקומו ויתנו לי להחזיר את כל העצמות למקום שלהם.
אצלי הם לא מפחדים כ"כ מהאזעקות.החדר שלהם נחשב ל'מקום המוגן' (אם אפשר לקרוא לזה כך... אין ממד ואין מקלט קרוב) זה פחד כללי שנהיה ורעש מטוסים כל הזמן- עכשיו המטוסים חזרו, אחרי שבוע של כמעט שקט, בגלל סוריה
רק שאצלנו רק האשה סובלת מזה א. כי בד"כ מגיעים רק אליה. ב. כי האבא לא מרגיש גם אם יישנו עליו
אבל צריך לא לוותר להם ולקום (קשה עד מאווד) ולהעביר אותם חזרה למיטותיהם כך יתרגלו וגם יירגעו יותר וילמדו את נפשם שזה הפתרון כרגע ושזה טוב גם להם.
הנושאים החמים